20/3/07

Dimarts, 20 de març de 2007
PRIMAVERA
Ahir, no recordo a on, algú va dir: o canviem les dites o canviem el temps!!!
De primer moment vaig pensar que tenia raó però avui, després de veure l’esvalot que hi hagut sobre el dia del pare, penso que, malgrat el temps que faci, la primavera la sang altera.
Ens hem passat l’hivern parlant de fred, bufandes, gelades, neu... i ara, que arriba la primavera, estem parlant de papallones, flors i colors... tota semblança amb la realitat és pura coincidència.
Avui, quan jo he ensenyat cançons de primavera, quan hem pintat flors, quan hem dit que ara fa bon temps... al mateix moment he passat per les classes per recordar que els nens es tapessin bé ja que a fora feia fred... això no hi ha qui ho entengui.
Aquest trimestre és llarg i feixuc. Sort que els nens estan cansats i no tenen ni esma de fer-nos veure que allò que expliquem no s’ajusta a la realitat... però malgrat tot jo continuo fent-los escoltar "Les Quatre Estacions" de Vivaldi per recordar que tenim, o teníem, quatre estacions diferents a l’any.
El divendres donem per acabat el trimestre, ja sé que encara ens queda una setmana, però pels efectes escolars ja serà un nou trimestre. Acabarem els controls, muntarem àlbums i pensarem amb la Mona que ben aviat el padrí, o qui sigui... no tornem a entrar amb polèmica, ens regalarà... i si no ens la regala... tant és, us la compreu vosaltres per endolçar la vida, mai està de més.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Moltes celebracions coincideixen amb l'arribada de la primavera. La deessa romana Flora la simbolitzava. Per a l'art, és l'estació de l'amor i de l'alegria després de la reclusió de l'hivern. Està associada a la Vitalitat, a la Joventut, la Bellesa i el color verd.

També pot voler dir l'edat, quan es diu d'una persona que té 15 primaveres, per exemple.

HO SABIEU TOT AIXO?
QUE LA DISFRUTEU !

Anònim ha dit...

A primers de mes ,vaig sentir una dita:

" Quan el Febrer és Març , Març és Febrer ".