1/3/07

Dijous, 1 de març de 2007
LECTURA
La lectura és vital pel desenvolupament i la maduració de les persones, nens i adults.
És el vehicle de l’aprenentatge i l’adquisició de la cultura.
Aquests dies teniu la oportunitat de gaudir, vosaltres i els vostres fills, de la Setmana del Llibre en Català que es fa a la Pç de Catalunya.
No deixeu escapar aquest esdeveniment, els actes són molts i diversos, interessants i molt i molt pedagògics...
Els llibres són una font d’informació, d’aventura, de diàleg, de reflexió, d’oci... Hem d’apropar els llibres a tothom, mai és tard per començar i mai massa aviat.
Si habitualment no sou lectors, tant és... obriu avui un llibre i endinseu-vos en aquest meravellós món... si més no apropeu-lo als vostres fills.
Durant 11 dies la ciutat s’omple de llibres, us animo a participar de la fira.
Passegeu, remeneu, obriu els llibres... i que els vostres fills vegin que ho feu.
Molts pares em diuen que els seus fills no llegeixen... us sona la paraula EXEMPLE??? Difícilment ells ho faran si vosaltres no ho feu...
Consulteu la pàgina http://www.setmanallibre.com i participeu de les activitats que més us cridin l’atenció. N’hi ha per totes les edats.
Espero veure-us a la Pç Catalunya carregats de llibres que després llegireu i comentareu a l’hora de sopar, l’únic moment del dia que teniu l’oportunitat d’estar tots junts amb la TV TANCADA, i fomentar així l’hàbit de lectura i el diàleg a tots.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

totalment d'acord,nosaltres també hem intentat fomentar la lectura als nostres fills,és un bon amic de viatge un bon llibre.Esperem veurens a la fira carregats de llibres com dius.
Per cert el Sergi està llegint ara al llit, es ja un clàssic per ell abans d'anar a dormir.

Família Tortosa-Casanovas

Anònim ha dit...

Moltes gracies per la informació. Segur que ens hi deixarem caure, amb aquest temps tant bo que fa ve de gust passejar i remenar llibres. Prenem nota. BON CAP DE SETMANA!

Anònim ha dit...

M'agradaria fer una reflexió sobre l'expectació que s'ha creat amb les endavinalles de les fotos, és ben cert que ha estat divertit,però em sap una mica greu, que no hagi despertat el mateix interés quan s'han tractat temes sobre l'educació dels nostres fills i filles;també és cert que hi han moltes families que se'ls llegeixen, sense escriure cap comentari...,després sempre hi ha mares i pares que es queixen de falta d'informació i quan la tenen no la consulten ni l'agraeixen.
Bon cap de setmana a tots, els qui contesten i als qui no,també.laia

Anònim ha dit...

M´encanta llegir! A casa llegeixo molt i ara ja soc l´encarregada de llegir contes al meu germà.