8/3/07





Dijous, 8 de març de 2007
EDUCACIÓ FÍSICA
Una de les assignatures que més ha canviat al llarg del temps és l’Educació Física.
Queden ja molt lluny aquelles classes que fèiem a l’antic Estadi de Montjuic (les fotos són de 1971), tot i que ens ho passàvem molt bé, ja que hi estàvem tot el matí.
Tots hem fet les taules de gimnàs, ben alineats i fent els exercicis al crit de xiulet del professor, passant molt mala estona intentant saltar el plinton o el poltre, que per mi era pitjor (en el gimnàs encara tenim un plinton i un parell de poltres) o a sobre de la barra... però això ha passat a la història.
Ara els nens es diverteixen fent Psicomotricitat, equilibri, malabars, handbol, bàdminton i jocs esportius de tota mena.
Ahir els de 4rt. van fer la seva final de partits de handbol... anaven contentíssims amb les seves medalles de cartolina!!!
L’Educació Física d’ara és més assequible a tothom, el més maldestres no ho passen tan malament i els més àgils poden seguir gaudint d’aquest avantatge.
Un dia d’aquest farem fotografies dels nens i les nenes fent gimnàs, així podreu veure que bé ho passen.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola,

Sóc el Marc i saludo a la Roser que està a casa malalta : a veure si et recuperes aviat.
M'agrada molt el blog.

Anònim ha dit...

ahir en una cafeteria del barri, vaig sentir i veure com una nena amb el xandall i unes cartolines amb forma rodona i amb corda de llana, li explicava molt entusiasmada, amb tota mena de detalls,que si unes figures de tres, de quatre,de cinc...,era dificil imaginar-se aquelles postures, però el pare anava fent que sí amb el cap,la veritat és que la nena no escatimava en detalls, ins i tot el meu fill de P-2 semblava que l'entenía perfectament.Enhorabona a tots els medallistes, i als qui no també.laia

Anònim ha dit...

Voldria aprofitar aquesta entrada al diari per recordar la figura del Quim, el teu oncle i germà de l’Helena. Durant anys va ser el nostre professor d’educació física a l’Escola del Carme. També recordo que ens organitzava sortides a la muntanya i diferents activitats extraescolars: handbol, vela, etc. Ara ja fa un temps que ens va deixar, però alguns de nosaltres encara el guardem a la memòria...