29/3/07

Dijous, 29 de març de 2007
TELEVISIÓ, MONES, TITELLES...
Anar a la televisió ha estat genial.
Primer hem passat al camerí per fer la sessió de maquillatge, han sortit tots que semblaven que vinguessin d’estar una setmana al Carib. Un cop al plató ens han fet cantar, parlar (de fet han parlat molt poc, això de les càmeres els hi ha impressionat força), però han rigut amb l’espectacle que ens han fet i hem passat una bona estona.
A la tarda ens esperava la sessió de Mones, els hi ha quedat... originals (deixe-m’ho així) plenes de xocolata, melmelada, gominoles, ametlles, lacasitos, fideus de colors... espero no tinguin un mal de panxa quan se la mengin.
Hem superat la baixada per les escales amb els nens carregats amb la cartera i la Mona.
Els de 6è. han ajudat als més petits i hem aprofitat per fer una cooperació escolar que sempre és interessant de treballar com a valor.
Evidentment una Mona ha anat per terra, just a la porta de l’escola, però ràpidament la hem tornat a muntar, i un ou de xocolata ha rodolat i ha quedat esclafat sota un peu.
En mig d’aquest batibull encara ens han quedat forces per fer una sessió de Titelles a la classe dels Peixos i Cargols.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Va, que les mones han quedat.. això, molt mones !
Sino haguéssis dit lo de la mida ningú ho hagués sabut, estan molt xules i a més, i t'ho dic de debò, el pà de pessic era boníssim, perquè, evidentment, ahir les vam tenir que provar.. -perquè ja veureu que bones que han quedat !!! i qualsevol els diu que no.
Per fi.. avui divendres i comencem vacances
Judit

Anònim ha dit...

L'últim dia d'escola, això ja està fet. Ara a descansar i a càrregar piles per l'últim trimestre, us les mereixeu. Bones vacances.Gemma

Anònim ha dit...

BONES VACANCES!!!
OS ECHAREMOS MUCHO DE MENOS, SEGURO QUE IGUAL QUE TODAS VOSOTRAS A LOS PEQUES...Y A NOSOSTROS.
QUE DESCANSEN MUCHO Y FELIZ SEMANA DE PASQUA...NOSOTROS VAMOS A VER AL "CAP-ELLA, CAP-AQUI" EL DOMINGO...JAJAJA.
UN ABRAZO A TODAS Y SOBRETODO AL SR. PINYOL, QUE LO DEJARE DESCANSAR DE MIS LLAMADAS A LAS 5.
CRIS

Anònim ha dit...

Molt bones vacances per mestres, Sr. Pinyol, Srta. Elena, monitors i alumnes. I molts ànims a tots aquells àvis, àvies, tiets, tietes,... que aquets dies de "vacances-laborables" cuidaran del nostres fills.
De veritat que trobarem a faltar l´escola. El blog, farà vacances??

Anònim ha dit...

Avui hem anat a la televisió i ha sigut molt guai. M'han agradat molt les pallasses i hem rigut molt. M'ha agradat molt quan ens estaven pintant i quan ens estaven fent preguntes i nosaltres contestavem. I ja està.