28/11/08

Divendres, 28 de novembre de 2008
VÍCTOR TOMÀS A L'ESCOLA


Avui ha vingut el Víctor Tomàs a fer una xerrada a l’escola sobre l’esport i els estudis.
Ha estat una experiència molt enriquidora i la Maria Dolors, Tutora de 5è, us ho vol explicar d’aquesta manera:
Com a mestra estic molt contenta que els nostres alumnes hagin pogut assistir a la xerrada d’en Víctor Tomàs, un jugador d’elit, medallista olímpic i a la vegada una persona molt madura i amb les idees ben clares.
Ha parlat de moltes coses però sobretot dels següents punts:
- la importància de practicar o fer les coses, esports... que més els hi agraden, encara que siguin minoritàries. Fer allò que ens faci sentir-nos bé.
- Mai s’han de deixar els estudis, és molt important estar preparats pel futur.
- La importància de saber bé anglès per poder comunicar-se amb persones d’arreu del món
- Relacionar-se adequadament amb els rivals i practicar esport sense violència
- Que res ve donat sense esforç, val la pena estudiar, entrenar... per aconseguir el teu somni.
- La importància del recolzament dels pares en seguir els estudis, i d’escoltar-los i fer-los cas.
- Seguir una bona dieta, tenint hàbits molt saludables i menjant de tot

Una de les coses que més els ha cridat l’atenció ha estat que digués que no canviaria la seva vida per res.
La seva amabilitat deixant que li fessin preguntes, signant autògrafs i sobretot que els digués que no deixin mai els estudis. Aquestes coses les escolten cada dia a casa i a l’escola però l’efecte és un altre quan ho senten dir per un gran esportista.
Gràcies Víctor i molta sort i molt èxits en la teva vida esportiva i personal.





5 comentaris:

Anònim ha dit...

Moltes gracias Montserrat,per l'esforc que fas,pensen que es un tema mol interessant i volien anar a la reunio,pero finalment no va pode ser.
Esperant la seguent que organitzeu!!
Moltas gracias

Anònim ha dit...

Ja que parlem de l'esforç diari que feu cada dia perque els nostres fills tinguin un contacte directe amb el món que els envolta. M'agradaría agreïr també el recolçament de molts pares, que com nosoltres, creuen que la Nostra Escola es un bon lloc per crear una nova generació d'adults responsables i amb una gran dosis de civisme. Gràcies a tots aquests pares i al personal de l'Escola.

Anònim ha dit...

Hola sóc la Maria Fontanals m'ha encantat que vingués en Víctor Tomàs. He après molt i em va agradar molt com va parlar .
Espero que poguem fer moltes més coses com aquestes.
MOLTÍSSIMES gràcies senyoretes!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Anònim ha dit...

Està molt bé que vegin que les coses no són tant fàcils com es pensen, que tot requereix un esforç, que pel fet de ser un esportista d'èlit no implica deixar d'estudiar, en Víctor els ha explicat que ell va seguir estudiant, que entrena diàriament, que porta una vida tranquila i molt organitzada.. això els queda molt més que molts dels nostres sermons alliçonadors, gràcies a en Víctor i a les mestres per fer-ho possible.
Judit

Anònim ha dit...

M'ha agradat molt la xerrada,per que a part de parlar d'esport,hem parlat dels estudis, una cosa que a la nostra edad s'ha de rumiar a la nostre edad,i,comentar-ho amb una persona important,fa que prestis mes atenció.Crecs nens de la classe van sortir amb el pensament de que has d'estudiar,o també que la vida no es fàcil,moltes gracies, fer fer que pensem en el nostre futur.

Judith Abelenda Pomar,alumna de 6é.