5/11/08

Dimecres, 5 de novembre de 2008
EXCURSIÓ DE P3 A "LA GRANJA"
9:25 Una vegada s'han repartit els dinars, hem passat llista i hem cordat els cinturons a tots els nens, sortim en autocar des de l'Av. Madrid cap a la Granja "Canpidelaserra" a Castellbisbal http://www.canpidelaserra.com/ . Tots els nens molt contents i sense ni una sola llàgrima.




10:15 Ja hem arribat a la Granja sense cap tipus de problema. Ara esmorzarem per agafar forces per veure tots els animalets.
10:45 Ja estem esmorzant.


11:05 Ara estem buscant la roba de la castanyera que la tenen els animalets.

11:20 Estem amb els conills i ens agrada molt acariciar-los.


12:00 Ara estem amb una cabreta preciosa que només te 2 dies.


12:10 La foto de grup dalt d'un trenet

13:20 La castanyera ja ha trobat tota la roba i ara ens està explicant que els animalets li havien pres la roba i com la ha recuperat, i també ens explica contes. Quan acabem amb la castanyera anirem als lavabos, a rentar mans i a dinar.


11 comentaris:

Anònim ha dit...

Com sempre ens tens molt informats.
que guapos estavan tots al autocar, tant contents. gracies
francesca

Anònim ha dit...

Això és una passada informació detallada al moment, moltes gràcies a tots els qui ho feu possible, nomes veure les cares que fan.... Montserrat ets omipresent??? quina canya! Gracies a tots i totes. Rosa B.

Anònim ha dit...

No saps la tranquil.litat que dona saber en cada moment que tot va bé i que us ho esteu passant genial.
Montserrat, moltíssimes gràcies per la informacio i les fotos; veure la cara d felicitat de les criatures no te preu (25€ molt ben invertits ;-)
Gaudiu molt d'aquesta primera excursio, segur que sera especial i la recordaran/rem sempre.
Seguirem pendents del Blog GRACIES

Anònim ha dit...

Quina gracia poder veure les fotos del meu nen a l'excursió ara mateix que estic a l'oficina. Això és una meravella. Moltes gracies.

M.S

Anònim ha dit...

Quines cares de felicitat que fan els nens!!!Sílvia Z.

Anònim ha dit...

Que bé que ho esteu passant!!! i nosaltres que ho podem veure! Això és un luxe, moltes gracies Montserrat.

Jordi Martinez

Anònim ha dit...

Estic d'acord amb el comentari que diu que els diners de l'excursió estan ben invertits veient la cara dels nens. Això no te preu.

Dolors

Anònim ha dit...

Montserrat, moltes gracies per tenir-nos tan ben informats. Ja sabem que aixo suposa feina extra per tu, però te la valorem moltissim; sobretot pels que el seu fill/filla marxa d'excursio per primera vegada (per experiencia se que, la tranquil.litat que ens donen les teves paraules i imatges no te preu). Lourdes

Anònim ha dit...

Que bonic.... Jo també hi vull anar...Un matí molt intens moltes gracies, avui no ens voldran explicar res de cansats que vindran, tantes emocions!!! ja anirà sortint poc a poc

Anònim ha dit...

Després d'un matí intens a la feina, veure aquestes cares de felicitat de tots el nens, s'oblida tot. Moltes gracies Montserrat per tota la informació que ens vas donant. Susana Sorolla.

Anònim ha dit...

Això si que no m'ho esperava .. viure l'excursió "on line"!!!
És autèntic i molt tranquilitzador per les mares una mica patidores com jo.

Moltísimes gràcies!!

Li