19/11/08

Dimecres, 19 de novembre de 2008
ESPORT


Avui hem acabat amb els entrenaments de l’Andrei Xepkin.
Ja m’havia acostumat a veure per l’escola aquest home de 2.10 m d’alçada, us puc assegurar que no passava desapercebut. En el moment en que veia un munt de nens mirant al sostre i somrient volia dir que l’Andrei no estava massa lluny.
De fet l’activitat que hem programat encara no la donem per acabada. Ens queda anar a veure un entrenament del primer equip d’handbol al Palau i que un jugador (Víctor Tomàs) vingui a l’escola a fer-los una xerrada sobre la importància de l’esport sense oblidar mai els estudis i la preparació..
L’objectiu de tot plegat és conscienciar que l’esport és molt important.
Encaminar els nens, els adolescents i els joves cap a l’esport és una molt bona sortida. Tot són avantatges: tenen amics, es cuiden per aconseguir un bon rendiment, tenen obligacions cap a l’equip, disciplina i normes. No passen tantes hores davant de l’ordinador i sobretot quan estan entrenant sabeu on són i amb qui.
Evidentment els entrenaments han acabat amb la signatura d'autògrafs.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

De ben segur aquesta experiència no l'oblidaran mai. Quin luxe!Comparteixo l'opinió que incentivar als nens cap a l'esport és una molt bona sortida. Els joves que practiquen esport tenen hàbits molt més saludables que els que no ho fan.Sílvia Z.

Anònim ha dit...

Totalment d'acord que l'esport aporta coses molt positives en l'educació i en la formació dels nostres nens.
Jo he tingut la gran sort de poder practicar esport d'elit, i des de que vaig començar als 5 anys fins avui no recordo cap valor negatiu associat a l'esport. He aprés a relacionar-me, a compartir, a cuidar-me, a sacrificar-me, a esforçar-me, a superar-me, a tenir normes, horaris, obligacions, a tenir éxits i fracasos que després m'han ajudat molt a enfrontar-me amb els éxits i fracasos que et dona la vida.
La pràctica de l'esport aporta moltíssims beneficis, no només esportius sinó també socials i personals. Per això aplaudeixo a l'escola per acostar l'esport als nostres fills i animo a que seguiu endavant amb aquestes iniciatives.

Jordi Martinez

Anònim ha dit...

L'esport es molt important a tots els nivells i a totes les edats. Entre altres moltres coses serveix als més petits per apendre a fer moviments i coordinació, també ens ajudar a tots plegats a descarregar adrenalina i a evadir-nos de tot, al jovent a part de la responsabilitat que agafan serveix també per evitar caure en moltes tentacions i pels grans a no oxidar-se. Avuí precisament parlan amb la meva mare a l'hora de dinar parlavam d'aixó i us explicaré perque. Ja feia molt temps que li deia a la meva mare que s'apuntes algun lloc per fer una mica de gimnasia donçs li aniria be, després de molt dir-li em va fer cas i desde fa aproximadament dos mesos va dos cops per setmana. Els dies que va quan la veig a l'hora de dinar li pregunto que tal com ha anat i encara que em diu que li fa mal aquí o allà (falta de costum) sempre té alguna anécdota per explicar i mentre ho explica te un gran somriure que a mi m'omple d'alegria, així donçs a més d'anar-li be físicament també a fet noves amistats.
Postdata: els qui la coneixe-ho no li digueu que ho he explicat en el blog, perque es molt vergonyosa i em diria nena tu que vas explicant pel mon.
Francesca

Anònim ha dit...

Tant de bo tots els nens es dediquessin a l'esport durant un periode de la seva vida més o menys llarg. Si es amb èxit bé però sinó segur que sempre deixa bons records i bon aprenentatge de valors com l'esforç la disciplina el fracàs.... Felicitats per apropar l'esport professional als nens, una molt bona iniciativa i segur que un gran record per tots ells. Rosa B.