5/11/08

Acabem de penjar les fotos al web de l’escola http://www.xtec.cat/escoladelcarme
També les podeu en aquest altre enllaç.

http://www.facebook.com/album.php?aid=5520&l=eccb7&id=1523704192

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Sense comentaris... tot plegat una passada, quina feinada tot el dia i no heu parat fins penjar les fotos com sigui. Moltes gracies a tots el resultat excel.lent, els nens ho han passat molt bé i han tornat contentíssims i amb ganes de tornar-hi. Gràcies a la Montserrat la Laura i la Maria per la paciencia de tot el dia i per regalar-los un dia fantàstic, dorm com un tronc.....Rosa i Martí

Anònim ha dit...

jajajaja quines fotos més divertides.... estic impacient per veure les de divendres!

Anònim ha dit...

Gràcies per les fotos.

Anònim ha dit...

Boníssimes les fotos!També m'ha agradat molt la de les senyoretes a la carrossa!Que puc venir divendres? Jo també m'hi vull pujar!!Quin equipàs de mestres que tenim a l'escola!Sílvia Z.

Anònim ha dit...

FANTÀSTIQUES, i no hem refereixo sols a les fotos sino també a les mestres i a l'equip de la granja. El Sergi ahir m'explicava el tema del biberon i jo sola reia perque deia mama cabreta bebe li he donat biberon, es un bebe perque encara pren biberon, jo ja soc gran veus mama?. M'agradat molt la foto de la laura i la maria amb el cavall, perque fa il-lusió veure com s'ho han passat de bé. Gràcies a totes i a esperar a la de divendres.
Francesca

Odalric ha dit...

M'encanta....
Genial!