25/11/08

Dimarts, 25 de novembre de 2008
LA GUÀRDIA URBANA A L'ESCOLA


Un curs més l’escola col·labora amb la Guàrdia Urbana per fer Educació Vial.
La prevenció és una eina que permet la pròpia seguretat.
Fer-los reflexionar sobre l’ús dels espais públics, la percepció del propi risc i el comportament cívic, a fi de potenciar l’adquisició de conductes segures, com a vianants i futurs conductors, és un tema que trobo interessant de treballar.
Les xerrades les hem fet a 1r, 2n i 6è i formen part de l’educació en valors que donem a l’escola en tots els àmbits que tenim al nostre abast, per aconseguir ciutadans compromesos i responsables.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Es molt important, la Neus te molt assumida la canço del semàfor que li vas ensenyar l'any passat. Jo a vegades els poso a prova, quan entrem al cotxe faig veure que pujo jo al meu seient, i sempre un o l'altre diuen mama que no estem lligats. Tots dos cada dia tenen una responsabilitat, quan sortim del parking de casa, cadascu a de mirar per la seva finestra i han de dir si venen cotxes o no, després em recordan ,mama lligat, evidentment encara que ells miran jo també ho faig per si les mosques. Es molt important que aprenguin a conviure amb totes les normes, i quan més petits millor, així de grans ja les tindren assumides.
Francesca

Francesca