23/10/07

NOVA WEB!!!
Anem d’estrena!!! Bé, de fet és mitja estrena.
Després de l’èxit del Blog hem decidit posar en funcionament la web de l’escola. Fer-la operativa, pràctica i que arribi a ser una eina informativa de l’escola.
Us dic mitja estrena per què avui ens hem estrenat tot posat el calendari de curs i els menús, però això només és el començament, poc a poc hi penjarem els horaris de la classe, els projectes, els objectius, guia de pares i mares... però la informàtica també és un art i tot art requereix temps.
Us convidem a entrar i donar-li una ullada, però recordeu que només està en període d’inici, tal i com diuen el savis un camí de milers de Km es comença donant el primer pas.
Entreu a http://www.xtec.cat/escoladelcarme/

12 comentaris:

Anònim ha dit...

Hem sembla molt bona idea això de tornar a utilitzar la web.
Seguiré d'aprop les vostres passes.
No em queda més remei que tornar-vos a felicitar..., tot el que sigui apropar l'escola als pares sempre és bo.

Laia.

Anònim ha dit...

Tenim un blog del que podem presumir i no podia ser menys amb la pàgina web.T'agraeixo l'esforç per mantenirnos informats.Ànim.

Anònim ha dit...

Enhorabona per aquest primer pas de millora en la pàgina web. Endavant!

Anònim ha dit...

Ostres, que bé!!! Dintre de poc en Bill Gates al teu costat, un aficionat. Moltes gràcies i endavant!!

Anònim ha dit...

muy bien, felicitaciones¡¡¡¡¡¡ , y gracias por ingeniartelas para establecer un contacto directo entre nosotros y la escuela.

delly

Anònim ha dit...

Genial!!Serà molt pràctic pels pares tenir aquesta informació a la pàgina web. A més a més penso que cada cop més la gent busca informació per internet i tenir la pàgina actualitzada de l'escola em sembla molt bona idea...Evidentment tot això requereix temps, moltes vegades més del que en un principi et pensaves!...Moltes gràcies!!

Anònim ha dit...

Felicitats també una altre vegada hem semble genial que tinguem Web, una forma mes d'apropar-nos.
Gracies a L'escola i endavant....
Berta

Guillem Carbonell ha dit...

Felicitats Montserrat !!!

Anònim ha dit...

Moltes felicitats a la Escola del Carme, i a la iniciativa i esforç de la seva directora, bravo Montserrat!

Dolors Casanovas

Anònim ha dit...

Perfecte, molt més pràctic, i a més tot més a ma. Genial, com sempre, haurem d'ampliar el personal i posar el "mantenidor de web i blog".
Judit

Montserrat ha dit...

He de dir-vos, en honor a la veritat, que totes aquestes Felicitats i l'esforç de la Web, ho hem d'adreçar al Jordi. Ell és qui està portant a terme el Projecte. Un cop tot estigui funcionant i en ple servei i manteniment li farem arribar les mostres de suport i les Felicitacions. Queda pendent.

Anònim ha dit...

A tot no s`arriba i una bona direcció és saberse rodejar d`un bon equip. Està resultant una web molt simpàtica. Endavant.MS