16/10/07

Dimarts, 16 d'octubre de 2007
LA PEIXERA DELS PEIXOS
La classe dels Peixos ja tenen la seva peixera. Entre tots han escollit els noms. Al començament volien que dos es diguessin Nemo però al final els hem convençut que millor que cadascú portés un nom diferent i han decidit dir-los: Nemo, Bitxo i
Pallasso.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Benvinguts al cole....Nemos, Bitxo i Pallasso
Berta

Anònim ha dit...

hola, recordo l,any passat quan la meva filla em va dir que tenia peixos a la classe. recordo que vaig pensa que tenia molta imaginació, la sorpresa la vaig tenir quan el dia de la reunió vaig veure que era veritat. demà és la reunió dels osos i em fa tanta il-lusió com l,any passat, la meva filla està molt contenta i aquest matí em deia, mama demà quan vinguis a la classe t'ensenayaré on em sento, i els meus dibuixos i a la meva senyoreta angels, el problema ha sigut explicar-li que quan la mama vagi ella ja no estarà a l'escola, perquè s'ha possat molt triste. montserrat jo us animo a que un cop a l'any puguem entra un dia els pares a l'escola quan estiguin els nens, fer un tipu dia de familia amb jocs al pati etc. estic segura que encara que es una gran feinada per vosaltres entre tots junts profesors, pares i alumnes podriem organitzar-ho i unir llaços. crec que la idea ´´es bona. que et sembla a tu?.

Anònim ha dit...

El tema d'entrar a la classe amb els nens pot ser un caos..., però si ho acabeu fent aviseu-me!!
Li he preguntat al Víctor pels seus peixos,el que més li agrada és el Pallasso,espero que no feu com amb la vaca Tina..., a casa no m'agrada tenir peixos, qüestió de supersticions.

Espero la reunió amb candeletes, però entenc l'espera.

Laia