29/10/07

Dilluns, 29 d'octubre de 2007
ELS RACONS
El Racó és una manera d’estructurar l’espai de la classe segons les necessitats de la mestra i d’allò que volem cridar l’atenció. Organitzem la classe segons diferents activitats i així els nostres Pollets comencen a tenir una estructura mental clara de l’aula.
Nosaltres treballem amb racons col·lectius, és a dir, els nens no trien ells el racó que volen sino que tots fem el mateix: el racó de les joguines, de la música i les cançons, el racó de Psicomotricitat, el de pintura… però sens dubte, ara per ara, el racó que més els hi agrada és el de la família.
Han portat fotos d’ells amb el papa, la mama, els germans… i quan parlem de la família anem al racó a veure’ns. Riuen quan es reconeixen, quan veuen al papa o a la mama aplaudeixen, es posen contents tocant la foto… la Isabel els hi pregunta on està la Maria? I l’Olga? I la mama d’en Marc? I el papa de l’Enric?... haurieu de veure com es reconeixen tots!


2 comentaris:

Anònim ha dit...

que bonics!
es nota molt la feina que fan les mestres! l'Enric cada dia veu les fotos que té la Clara a l'habitació i no para fins que les toca i ens senyala a tots!
moltes felicitats i gracies x ensenyar als pollets.

Berenguer ha dit...

Coincideixo amb la Belen: de vegades hi ha feines (les de les mestres dels més petits) que poden semblar poca cosa, i no ho són.

És extraordinari veure, en el nostre cas, com des que va a l'escola hi ha hagut una evolució en quant a moviments, capacitat de comprensió i de comunicació.

Gràcies i endavant!