26/10/07

Divendres, 26 d'octubre de 2007
EXCURSIÓ
Els nens i les nenes que estan d'excursió ja han arribat a La Granja.
Fa fresqueta i està una mica ennuvolat. Ara esmorzaran i començaran les activitats a la natura, tot observant la tardor.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Després d'una nit de nervis i poc dormir ( jo també em possava molt nerviosa la nit abans.... )es molt gratificant poder saber de primera mà que ja estan al lloc i contents.
Moltes gràcies, Monterrat.
Merche

Anònim ha dit...

Moltes gracies Montserrat. Estava tranquila perque confio plenament en vosaltres pero ara encara ho estic mes. Fins a la tarda.

Anònim ha dit...

Moltes gràcies.
Que s'ho passin molt bé, i que tinguin bona tornada.
Gemma

Anònim ha dit...

Vui agraïr i crec que parlo per part de moltes la rapidessa en l'atenció de informar que han arribat i que tot ha anat bé.
Estem desitxan veure alguna foto i sapguer alguna cosa mes.
Silvia

Anònim ha dit...

moltes gracies Montserrat per informar !!

Anònim ha dit...

gracies per la informació, espero que puguin portar castanyes, ja que la neus porta tota la setmana dient que em portará castanyes. us explico una cosa que m'ha dit aquest matí la neus quan anavem en cotxe que m'ha omplert de tendresa.
em diu mama tu quantes castanyes vols que porti, 5 10 15 20. jo li he dit doncs 15 per dir un número, i ella m'ha contestat, mama saps sols portaré 5 castanyes si et sembla be perque si porta 15 llavors els altres nens no tindran per portar-li als seus pares i es posaren tristos, i tu mama sempre dius que les coses s'han de compartir. jo l'ha he mirat pel retrovisor amb un sonriure enorme a la cara i l'hi donat la raò. que cadascú tregui les seves conclusions.
francesca

Anònim ha dit...

moltes gracies!!!