30/10/07

Dimarts, 30 d'octubre de 2007
TARDOR, PANELLETS, CASTANYADA...
Aquests dies de tardor són intensos, complerts, llargs i plens de feina. Fem tantes coses que gairebé no sé ni per on començar.
El Pollets, aliens a tot plegat, es distreuen tot mirant les castanyes que la Isabel i la Marta els hi ensenyen. El Cargols aprenen a pintar bolets i fulles, escoltant com la Maria i a l’Anna els hi expliquen la Castanyada. Els Peixos aprenen la U, tot esperant la festa. Els Óssos recorden l’excursió aprenent a llegir sense mirar els dibuixos. Els Lleons fan de científics sense massa èxit, de moment. Els de 1r. fan dictats amb les noves paraules que cada dia van aprenent. Els de 2n. ja tenen prou feina amb les taules de multiplicar. Els de 3r. construeixen pluviòmetres i esperen la pluja per comprovar si el seu invent funciona. Els de 4r. volen llegir a tota hora entusiasmats amb el nou Projecte Lector. Els de 5è. intenten organitzar la feina tot esperant que arribi l’hora de fer panellets i els de 6è. estan immersos en controlar les seves hormones que comencen a donar la llauna a tota hora.
Aquest és el panorama i el que hauríeu vist fent una ullada ràpida per les finestres de l’escola.
Demà els grans faran panellets... millor no mireu el procés d’elaboració, vosaltres us podeu limitar a contemplar l’obra final i a provar-los un cop ja estiguin fets. Ja us ho explicaré.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

He entrat a la pàgina web i està molt bé. I el sistema de fotografies m'agrada més així. Esteu treballant i l'esforç llueig. ¡¡Moltes felicitats!!

Anònim ha dit...

Molta feina i molt variada!!!Que la festa de la castanyada vagi molt bé i els panellets surtin ben bons!!!

Anònim ha dit...

Com ja t'he comentat alguna vegada, el Gerard és molt reservat i explica molt poques coses de l'escola. Dons bé, això dels experiments com que li ha cridat l'atenció ja que l'altre dia em va explicar el que havien fet sense deixar-se cap detall. Ah! i els senyals de tràfic (suposo que ho han fet amb bits) quan anem pel carrer no es deixa ni un. Estic impacient per tastar els panellets de la Judit.
Bona Castanyada i Felicitats per la pàgina web, m'ha agradat molt!
Cristina

Anònim ha dit...

Estem a l'espera de veure aquests panellets fets amb galetes, mantega i xocolata.
Avui semblaven cuiners de debò, davantal, drap de cuina... veurem el resultat. Anem de convidats a fer la castanyada, creieu que els panellets de 4ª seran un bon postre?
Judit

Carme Fortià ha dit...

Fa quatre dies, com qui diu, la meva neboda va aprendre a pelar castanyes... I a fires, no parava de voler-les pelar ella, sense que li agradin: una nena de tres anyets que va caminant mirant de pelar una castanya perquè se la pugui menjar la tieta!

Encara se'm cau la baba... I segur que ho ha après a l'escola! si és que són tant dolços!