8/1/09

Dijous, 8 de gener de 2009
SEGON TRIMESTRE
Retornar al ritme normal de l’escola després de les vacances de Nadal és complicat.
L’escola és com un tren que cal pujar-hi, no et pots quedar a l’andana. Els nens necessiten les rutines, els hàbits i les normes i les mestres hem d’arrossegar-los i fer-los pujar ja que no es pot perdre el tren.
El segon trimestre és el més important del curs. Tot allò que no aconseguim ara ja no ho aconseguirem.
El primer trimestre és el de l’adaptació. Llibres nous que ens omple de goig, mestres noves, moltes ganes i noves energies. A l’escola fem un munt d’activitats i tots responen plens d’alegria.
El segon trimestre només tenim carnaval que ens destaroti una mica per tant se’ns presenta davant nostre tres mesos molt llargs, on no ens queda més remei que filar prim i treballar al màxim
Després de Pasqua i amb el bon temps ja comencem a pensar amb Sant Jordi, les convivències i el final de curs.
Com veieu cal aprofitar al màxim aquest trimestre que serà llarg.
Avui ja hem començat el trimestre amb força.
Les joguines reposaven a casa i les classes feien olor a estoig nous, carteres noves, bambes noves i nens amb ressaca nadalenca.
Ni les baixes temperatures calmen a tota aquesta colla de belluguets que no tenen mai fred i van descamisats tot el dia.
Ha estat un dia tranquil amb una petita anècdota que us explico, producte dels excessos que també fan els nostres petits en aquests dies que les taules estan tan plenes:
- Srta. Em dones allò dels vòmits?
- Què dius?
- Si em dones allò dels vòmits?
- Jo no tinc res pels vòmits
- Si, allò que serveix per posar als vòmits
- Ha vomitat algú?
- Si... al mig de la classe i volem tirar aquella pols que tens
- Ahhhh vols dir serradures!!!
- Siii això!!!
Aquestes coses passen sovint a l’escola.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

L'ARNAU TENIA MOLTISSIMES GANES DE TORNAR A L'ESCOLA, DE VEURE ELS SEUS AMICS I LA SRTA. MARTA. LA NIT ABANS JA HAVIA DEIXAT A PUNT: LA MOTXILLA NOVA, L'ESTOIG QUE LI VA CAGAR EL TIO A L'ESCOLA, EL LLIBRE DE LECTURA, EL XILOFON, LA BATA I EL XANDALL. TAMBE EN TINC UNA D'ANECDOTA (SUPOSO QUE FRUIT DE LA DESORIENTACIÓ DESPRES DE LES VACANCES), PEL MATI QUAN ESTAVEM ATRAVESSANT L'AVGDA DE MADRID L'ARNAU EM PREGUNTA:
-MAMA, AVUI ON HAURE D'ANAR A LA CLASSE DE P5 O JA A LA DE 1ER ?
Lourdes

Anònim ha dit...

Benvinguts a tots. Això de les serradures el Martí ho té molt incorporat i només ho relaciona amb els vòmits, de fet a casa mai ha vist serradures. L'altre dia al parking hi havia el cotxe del costat que havia perdut oli i sobre la taca d'oli hi havia serradures, em va preguntar:
- Mama que ha vomitat aquest cotxe?
Bon curs
Rosa

Anònim ha dit...

Molt bona la del Marti, segur que et vas fer un tip de riure, la veritat es que tenen sortides molt bones. Nosaltres ahir quan vem tornar de l'escola al Sergi va veure tres regals en el despatx, ell tot eufóric va dir, mama han vingut un altre cop els reis, la Neus i jo vam riure perque no entenia que eran els regals que havian deixat la nit de reis pels seus cosins als que encara no hem vist. La veritat es que tots dos tenian ganes de veure als seus amics i a les seves senyoretes, i segur que els avis i les àvies tenian també ganes de descansar de nets. Esperem que aquest trimestre sigui igual que l'anterior per tots nosaltres.
Francesca

Anònim ha dit...

Espero no haver perdut el tren!jo sincerament,crec que no.Aquet trimestre serà diferent,serà un repte,que,espero superar-lo amb agilitat.

Judith Abelenda, alumna de 6é.

Anònim ha dit...

Hola a tots!!
Per fi comença l'escola...ja no sabíem que fer!!!
Els meus nens també teníen moltes ganes de tornar, però crec que jo en tenía més!!!!!!
El Víctor també hem va preguntar si aniría a l'escola dels grans...
La Raquel ja ha experimentat la dificultat del segon trimestre, el primer día i divisions...

Bé, espero que el tren no se'ns escapi!!!

laia