2/4/11

Darrera setmana de Març 2011
De tant en tant el follet poca-solta de l’informàtica decideix entrar en els meus ordinadors i col•lapsar tot el sistema.
Això és el que m’ha passat aquesta setmana i per això el blog se n’ha ressentit.
Tot en un plegat les coses es solucionen i tot torna a funcionar.
Us poso ràpidament al corrent de la setmana que ha estat força moguda.

Dimecres varem anar al circuit d’Educació Vial com a cloenda d’aquesta activitat que realitzem amb la Guàrdia Urbana.
És una activitat que està molt bé ja que el circuit està força ben preparat amb semàfors, senyals i guàrdies urbans.
Els nens se n’adonen el que representa circular i la importància de complir amb les normes de seguretat. Fins i tot jo em decideixo a fer el recorregut com podeu veure a les fotos.



Dijous es va jubilar la Srta M. Àngels.
Ha estat 38 anys amb nosaltres.
Sens dubte una bona mestra. És planera, intel•ligent, propera, carinyosa i amb una gran senzillesa que fa que sigui una gran persona.
Treballar amb ella ha estat molt fàcil. Moltes promocions d’alumnes han passat per les seves classes i forma part de la nostra escola.
Ha estat un luxe tenir-te entre nosaltres.
Ho saps i t’ho he dit moltes vegades que et trobaré a faltar.
També saps que jo no m’acomiado mai, absolutament mai de ningú que ha fet part del camí amb mi, per tant això no és un acomiadament. És un agraïment per tot allò que ens han donat, el que ens has ensenyat, els anys dedicats a l’escola i el goig d’haver-te tingut entre nosaltres.
Gràcies pel teu passeig.


Divendres ja es van donar àlbums i notes. Espero que valoreu molt la feina i l’esforç que hem dedicat tots. La feina ben feta no té fronteres i nosaltres estem oberts al món.

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Que interessant el circuit d’educació vial. Segur que s'ho han passat molt be i han aprés moltes normes de circulació i la importancia que te respectar les normes.

Esperem que la Srta Mª Angels gaudeixi molt de la jubilació, ara toca descansar i gaudir de vacances

Els àlbums han quedat genials, cuanta feina feta transmeta aquests àlbums, Nosaltres ja els hem mirat 3 vegades, a l’Eric l’hi encanta explicar el que tenia que fer.

Noelia Massagué.

Anònim ha dit...

Felicitats i gracies per la feina ben feta senyoreta Angels. MS

Anònim ha dit...

La feina està ben feta d'aixó estem segurs i ho valorem. A ells els hi agrada portar els àlbums i ensenyar la feina que han fet, i a nosaltres ens encanta mirar-los.
El circuit sembla força interesant, aprenent amb la pràctica és com millor s'apren, segur que aquests nens han aprés molt durant la jornada.
No he tingut el plaer de coneixar a la srta Mª Angels, pero a igual que tot l'equip de l'escola segur que és una gran mestre i una gran persona. Li desitjo una bona jubilació i segur que ella també trobarà a faltar l'escola, després de 38 anys forman part d'ella.
Francesca

lydia lopez 5è ha dit...

ho sento molt per que jo mastimava molt a la senyoreta M.Àngels i tambe feia bromesque feien riure

Anònim ha dit...

quina setmana més moguda!!!
Els àlbums genials, quina feinada!
Felicitats per la jubilació i a disfrutar del temps lliure
Bon 3r trimestre, que això ja s'acabaaa... Rosa B.

Anònim ha dit...

Sempre disfruten moltissim quan van a fer la sortida de l´Educació Vial, és un dia diferent i de vegada en quan els hi fa falta, aquets nens treballen molt, els seus álbums i el creixement personal ho demostren dia a dia.

Srta. Mª Angels, moltes gràcies per tot, s´ha de ser realment bona per ser profe de mates i que els nens et tinguin amb tanta estima, moltes felicitats i que aquesta nova etapa sigui molt feliç.

Olga.

Anònim ha dit...

Educació vials per pares i mares, Això és el que cal!!!!
Me'n faig un tip de veure pares i mares amb criatures, creuant els carrers amb el semàfor en vermell. Els meus fills i jo mentrestant, quiets tot i que no passi cap vehicle, esperant que canviï de color.
I segur que aquests progenitors, quan els seus fills comencin a anar sols pel carrer els hi diran "creueu quan el semàfor sigui verd, i mireu sempre abans". Quina hipocresia.

LluísR

Anònim ha dit...

Felicidades Mª Angels, y ahora.... a disfrutar de la vida!!

"En Tierra Extraña"

Noemi Massague ha dit...

Moltes felicitats MªAngels!!!

La sortida d'educació vial els hi encanta. De fet totes les sortides, un dia diferent, ja és motiu d'alegria. I veient els àlbums està clar que s'ho guanyen. I tu Montserrat també aprofites aquests canvis de rutina, sembles una nena més. M'encanta aquesta dualitat que tens de serietat i diversió.

Anònim ha dit...

Jo he tingut el plaer de tenir-la com a mestre dos cursos i puc assegurar que és ben cert el que dius. Li desitjo el millor no la oblidare mai. Moltes gracies Srta. Mª Angels
Patricia