12/4/11

Ja tenim a tot el Jurat format. Inscripció tancada o serem més al Jurat que participants.

Dimarts, 12 d'abril de 2011
SANT JORDI
Aquest any Sant Jordi cau en dissabte de Setmana Santa per tant no tindrem sarau al carrer Saleta. Tampoc farem l’intercanvi de llibres i els Jocs Florals de pares i mares hauran d’esperar una nova edició. Fer-ho abans és materialment impossible i després ja no té dita.
El que si farem és els dels alumnes. Tots els nens han de fer un conte o un poema. De fet la majoria ja ho han fet. Escollim els millors i després, en la reunió de Claustre, votem el guanyador de cada classe.
Aquest any ho farem diferent. Per motivar als nens i a les nenes d’una altra manera el Jurat aquesta vegada seran els pares o mares que així ho desitgin.
Si voleu col•laborar en la votació de les redaccions us heu d’inscriure enviant un correu a l’escola. escoladelcarme@hotmail.com Distribuirem els cursos de manera que cap pare o mare hagi de votar a la classe on tingui algun dels seus fills. Va, animeu-vos. De ben segur això engrescarà a escriure a tots.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

BUENO LASTIMA POR SAN JORDI QUE SEA SABADO, RESPECTO A LOS JUEGOS FLORALES MI NIÑA ESTA SUPER EMOSIONADA Y NOS DICE QUE TODOS LA VOTEMOS ESTA MUY ANIMADA QUE BIEN OJALA QUEDEMOS DE PRIMEROS

Anònim ha dit...

Bè,ja hem acabat el conte...amb el Barça de fons...Llàstima que aquest any no podrem celebrar junts aquest dia tan bonic,SANT JORDI. Bè,per si el dia que toca s'em passa,aprofito per felicitar el nostre Jordi de l'escola,el super fotògraf i el que fa els millors videos.
Marta Sanromà.

Silvia M. ha dit...

Ohhhhhh!!!! Aquest any que ja tenia el conte mig fet!! i això que el any passat estava una mica decaiguda per al alt nivell de la guanyadora, un altre any serà. Quina pena que no ho celebreu perque es un dia super-maco i anima a la gent a llegir, a mes tenim que posar de la nostra part perquè no es perdin les tradicions. Nosaltres també em acabat el conte... esta molt il·lusionat i motivat. I bé sempre ens quedarà la "mona"....

Anònim ha dit...

Quina llàstima no poder celebra la diada de Sant Jordi amb l’escola. Es un dia que ens agrada molt, es una festa que fa l’escola i els nens disfrutan moltisim.
Ens tenim que animar tots a colaborar amb els Jocs Florals dels nens, que segur estan molt il•lusionats.


Noelia Massagué.

Anònim ha dit...

Quina pena!!! Ja es mala sort que aquesta festa tan bonica caigui en plena setmana santa, uns díes festius que ara ens fan tanta falta. Es veritat que celebrar St. Jordi quan ja ha passat no tindria cap sentit. En tindrem més ganes l'any que ve que caurà en dilluns!
Rosa B.

Anònim ha dit...

Quina llàstima no poder cel-lebrar-ho tots junts, pero era d'imaginar. Així tenim un any més per preparar el relat,ja,ja. Quina bona idea aixó de que votem els pares les narracions. Ja ens explicaràs més detalls.
Francesca