29/3/11

Dimarts, 29 de març de 2011
TERCER TRIMESTRE
Divendres va acabar per nosaltres el segon trimestre.
Aquest any Setmana Santa cau massa tard per fer els trimestres una mica equilibrats, per tant vam decidir acabar-lo amb el mes de març.
Comença doncs el tercer trimestre del curs escolar.
Ja hem fet tapes, àlbums i les notes estan a punt de ser entregades.
Una última embranzida d’esforç, feina i treball però sens dubte sense deixar de costat la il•lusió i la força que ens caracteritza.
Si el temps ens acompanya, és a dir si no arriba la calor, podrem encara treballar molt bé.
Estem ja als últims temes, així ens quedaran dies per repassar, fiançar i acabar d’arrodonir els conceptes. El segon trimestre ha estat llarg i complicat.
La feina dura però estem obtenint resultats en tots per tant el camí és productiu. Ara recollirem allò que hem sembrat.
El Sol sempre torna a sortir i a brillar intensament. No ho dubteu.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja tenim ganes de veure els àlbums, així podem comprovar millor la feina que han fet els nostres fills.
Es veritat que setmana santa cau massa tard per acabar el segon trimestre.
No se si P3 trauran notes (fa poquet les van treure).

Noelia Massagué.

Silvia M. ha dit...

Com passa el temps!!! Els de segon porta'n un ritme estrambòtic... a mi particularment hi han cops que em sento ja impotent, el sol, la lluna, la terra... i això que encara no hem arribat a les arrels quadrades... jajaja. Ara en cop de demanar reunió per als nens demanarem reunió per als pares (unes classes per reciclarnos i posar-nos una mica al dia). M'encanta mirar els àlbums tots dos junts i que m'explique lo que ha fet! Son moments pel al record.
S.M.

Anònim ha dit...

Si que es veritat que si acabés el trimestre a setmana Santa, el segon trimestre hagués estat llarguissim i el tercer hagués passat amb un suspir. Esperem amb moltes ganes els àlbums, jo no sé si a mida que els nens es van fent gran penden interés per ensenyar la feina que han fet, pero ara per ara, els encanta fer-ho, mirar full per full, explicar alguna anécdota del que va passar aquell dia, i la veritat es que a mi m'encanta escoltar-los i mirar-lis la carona quan ho estan explicant. La feina sempre hauria d'estar recompensada, i quina millor recompensa per ells que seura al seu costat i escolar-los atentament.
Bonica cançó la que ens has possat avuí.
Francesca

lydia lopez 5è ha dit...

Ara comença el tercer trimestre i haviat les vacances i... anem de colonies que divertit sabeu perque??? per que es l'ultim any pero tambe em fa pena per que a mi mencanta anar de colonias.

Anònim ha dit...

Quin trimestre més intens que hem tingut tots plegats!M'encanta aquesta cançó, molt alegre i positiva, i el video és molt maco, no l'havia vist abans!Sílvia Z.