9/3/11

Dimecres, 9 de març de 2011
DIMECRES HOQUEI
El Hoquei i el Beisbol són dos esports que sempre m'han fet gràcia. Això de portar un pal a la mà se'm dóna bé, de fet és com portar una batuta o una flauta. Potser per això em criden l'atenció. Tant és així que avui ben decidida, per sorpresa dels meus alumnes, he agafat un estic i he començat a demostrar que jo dominava.
Ben aviat ho he deixat estar. Sincerament la flauta i la batuta se'm dóna millor.

Era moment de posar patins a tots. La Laura, amb els més petits, se n'ha fet un tip.


Hora de patinar i de fer un gran partit de hoquei.



Patinar sense caure, portar un estic a la mà, controlar una pilota i fer gol no és cosa fàcil per tant els estics han acabat d'aquesta manera.

Al final hem patinat, hem rigut i ens hem divertit un dia més.

CURS DE FOTOGRAFIA


Els més grans han fet un mini-curs de fotografia. Ara m'han d'enviar les seves millors fotos a veure com han quedat. Premis per tothom.


11 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquesta setmana l´ Andrea s´ ho està pasant tant bé, que ja m´ està preguntan quant serà la propera. Aveure si al final no era una idea tan dolenta això de la setmana blanca.......
Eva

Jordi Martinez ha dit...

L'Arnau ho ha passat molt bé jugant a hoquei i patinant amb els seus companys a l'escola.
Es veritat que s'estan divertint molt tota la setmana, a la vegada que no perden el ritme escolar.

Anònim ha dit...

S´estan divertint molt!!!!
Judit

Noemi Massague ha dit...

Una setmana a l'escola, amb els amics i jugant....i després de carnestoltes !!!! La setmana vinent serà una mica dura, però aquesta estan disfrutant.

Anònim ha dit...

Si que ho passen bé. la setmana ha passat volant.

Anònim ha dit...

Ahir a la porta em vas dir: ja que hem d'estar estarem amb el millor somriure i moltes ganes!!!
Bona filosofia que portes a terme

Silvia M. ha dit...

Fins i tot a mi m'agradaria a mi anar a la "Setmana Blanca" que be que s'ho estant passant. I a mes aprenent angles i repassant.. està molt il·lusionat i només em diu... Has vist el blog? Hi ha una sorpresa! i va ensenyant alguna cosa en angles quan jo no li miro... jejeje...

Anònim ha dit...

Les meves filles també estan encantades. Els hi agrada poder seure amb qui volen, cambiar de senyoreta, fer nous amics, practicar esports diferents.... Es tot un éxit!!!!
També estic d'acord amb la Noemí, la setmana vinent potser serà una mica "durilla" desprès de dues setmanes diferents.

Laura

Anònim ha dit...

Futból, hoquei,fotofrafia,bàsquet,patins, obres de teatre,premis....així jo també ho passaria bé. M'alegro que ells estiguin disfrutant i de que nosaltres ho podem veure.
Francesca

Anònim ha dit...

M´agreden aquests somriures encantadors que tenen tots a les fotos, transmeten felicitat, tranquilitat,pau i molt moviment... s´ho estan passant super bé...ahhhh!!! l´obra amb anglés genial!!! fins hi tot jo canto la canço per casa...que bonic tot plegat, espero amb ganes veure´ls demà.....
Mònica

Anònim ha dit...

El Marc te la diverssió reflexada a les cames...tot són morats. Però morats de diverssió que no fan mal. S'ho està passant molt bá amb els esports i amb l'obra d'anglès. Ja tenim el xandal de l'escola i la roba del pagès a punt per l'ultim dia de la Setmana Blanca que de ben segur ells la tornarien a fer l'any vinent.
Marta Sanromà.