5/3/11

DIA NÚMERO MIL
ENTRADA 1000
El Pol, amb 12 anys, és el més gran de l’escola i la Carla, tot just amb 1, la més petitona.

Entre ells dos hi ha tot un fascinant món de nens i nenes que cada dia omplen l’escola amb rialles, jocs, treball, alegries i somriures.
Dies complicats i dies tranquils. Feia ben feta a la primera i dificultats d’aprenentatge que anem superant dia a dia.
Aquesta és l’entrada número 1000 d’aquest blog.
Un blog que va començar casi sense fer soroll i va entrar de puntetes a casa vostra cada dia.
Vaig començar aquest projecte amb molta il•lusió, com tot allò que faig, però és ben cert que no sabia massa bé el gir que donaria, ni la repercussió que tindria. Ni tan sols sabia si el que volia dir i explicar tenia algun interès per algú.
Amb aquestes 1000 entrades he descobert sentiments, conegut a gent, manifestat idees i he compartit il•lusions, preocupacions i anècdotes cada dia.
Mil entrades escrites amb dedicació, paciència i molt d’amor.
Mil dies escrivint sobre una de les coses que més m'apassiona: l'educació.
Entre el Pol i la Carla hi ha molts nens i nenes amb els que cada dia compartim la vida, l’ensenyament i l’experiència.
Entre el Pol i la Carla esteu tots vosaltres. Cada dia aprenc de tots.
El Pol simbolitza el final d’una etapa, d’un camí que hem fet junts. La Carla l’inici. Tots els altres nens i nenes el camí que m’agrada fer per la vida.
Els que heu passat per aquí m’heu donat forces per avançar, tots el que hi esteu em doneu motivació per seguir i tots els qui veniu nous em doneu l’esperit de continuar endavant.
Entre el Pol i la Carla hi ha mil raons per continuar escrivint, mil històries per explicar, mil projectes per començar i mil sentiments per expressar.
Mil gràcies a tots.
Mil petons.

21 comentaris:

Anònim ha dit...

Yo tambien, con tus mil entradas, hemos conocido mas l'escola, hemos conocido mas como trabajan, hemos conocido mas que no solo van al cole a aprender sino a formase como personas.
Vuestra influencia es vital en la vida de nuestros hijos, por eso teneis el apoyo de todos los padres que confian en vosotros.
Un abrazo inmenso desde la añoranza.
Tengo que deciros, que en estos años ademas de formar a mi hija, he conseguido hacer amistades con padres, madres y contigo.
Es un placer formar parte de todo, del Blog, de la Escola....de todo...
Felicidades x tus 1.000 entradas...nos vemos en las 10.000!!!
Cris

Anònim ha dit...

Moltes felicitats i moltes gràcies per la feina i les hores dedicades a obrir l'escola cap a tots nosaltres! Molt ànims per seguir... Rosa B.

Anònim ha dit...

Moltes gracies per deixar que fomem part del dia a dia dels nens a l´ escola, per fer-nos sentir part d´ aquesta. Moltes felicitats per aquestes 1000 i per totes les properes.
Eva

Anònim ha dit...

moltes felicitats!!!! be, moltes no, mil felicitats!!!
i mil gràcies per deixar-nos formar part de la historia de la nostra escola.

Laia

Anònim ha dit...

Moltes felicitats per tota la feina, dedicació i carinyo que has posat en el teu projecte. 1000 posts es diu fàcil però escriure’ls és tot un repte.
Que segueixis brindant-nos més que entreteniment, 1000 gràcies.

Anònim ha dit...

Jo només et donaré un cop les gràcies pels milers de coses que hem pogut descobrir, saber, veure, compartir...amb les teves entrades.

Gràcies.

Montse Galan

Anònim ha dit...

Endavant cap a les 2000 entrades!!!
Que les històries i anècdotes de
l´escola no s´esgotin mai!!! MS

Jordi Martinez ha dit...

Moltes felicitats per les 1000 entrades. Es diu molt ràpid, però el fet de pensar i escriure 1000 posts, suposa una dedicació i un sacrifici dignes d'admiració.
A seguir endavant.

Anònim ha dit...

Felicitats per l'entrada nº 1000 del nostre fàntastic blog. Gràcies per dedicar-hi tant de temps. Per explican-se q fan els nostres petits,pels comtes,les cançons,les fotos,les anecdotes...Coses com aquestes són les q fan gran la nostra escola.
Marta Sanromà.

Anònim ha dit...

Mil más para todos vosotros!!

"En Tierra Extraña"

Noemi Massague ha dit...

Amb aquestes mil entrades hem rigut, hem plorat, hem reflexionat, ens hem emocionat i hem generat un lligam que no es pot trencar. Per mil entrades més. felicitats i gràcies.

Anònim ha dit...

aqui van tambe les mil gracies per ser com sou, no canvieu mai!!! gracies per educar tan be als nostres fills gracies!!!! mayka

Anònim ha dit...

Felicitats pels 1000 posts.
Felicitats no només per la quantitat, també per la qualitat.
Estic convençuda que encara tens molt a dir així que per molts posts més.
Lourdes

Anònim ha dit...

Muchas pero muchas felicidades Montserrat y gracias de nuevo por permitirnos compartir las experiencias diarias de nuestros hijos , Delly

Anònim ha dit...

Felicidades por las 1000 entradas, esperemos que sigan muchas más.
Nosotros lo tenemos como un ritual, no podemos pasar ni un día sin abrir el blog para descubrir un nuevo escrito.
Este blog nos hace estar más en contacto con la escula, disfrutar cada dia de ella y poder llegar a ser una gran familia.

Muchisimas felicidades.

Noelia Masssagué.

Anònim ha dit...

Moltes felicitats.......el blog que m´acompanya en aquesta etapa dels meus fills, que m´emociona, que m´ajuda, que m´aconsella, que m´informa,.......no serem mai prou agraïts amb aquest esforç diari que realitzes.......preciosa l´entrada d´avui, i la foto.....GRÀCIES. Olga.

Anònim ha dit...

Ja 1000 entrades?uf es diu aviat pero són molts dies i moltes coses, molts sentiments, moltes anécdotes a explicar, recordo com si fos ahir quan vas mencionar per primera vegada al tema del blog de l'escola, pero no va ser ahir, d'aixó ja fa uns quants anys, pero el temps passa molt ràpid quan ho passas bé, suposo que per aixó m'ha passat al temps tant depressa. Felicitar-te i agrair-te aquest "pluriempleo" que fas, i donar-te ànims per fer 1000,2000.,3000....entrades més. Per mi serà un plaer continuar acompanyan-te.Moltes gràcies per compartir tots aquests moments amb nosaltres,i per obrir aquesta finestra al que fan als nostres nens.
Francesca

Laura Millet ha dit...

nosaltres també et felicitem i volem posar el nostre granet de sorra per arrivar aviat a les 2000...!!!!! moltes felicitats!!

familia Ribes-Millet.

Anònim ha dit...

M'ha fet molta il.lusió veure a la meva petitona amb el Pol en aquesta entrada...La foto és preciosa...Ella ha començat el seu camí a l'escola i sé que no pot estar millor acompanyada. Gràcies a aquestes 1000 entrades jo avui em sento part de l'escola, no sé com expressar-ho, però la sento molt propera i és una sensació molt agradable, i això ha estat gràcies a tu...Sílvia Z.

Anònim ha dit...

Moltes felicitats per totes aquestes entrades. Jo també segueixo el bloc per veure què feu a l'escola i n'aprenc moltes coses dels vostres comentaris. També m'agrada molt quan hi participen els nens.

Endavant Montserrat que tenim moltes ganes de continuar llegint-he!

Helena
mare pollet Adrià

Berenguer ha dit...

Varem conèixer gràcies a aquest blog tant singular.
Des d'aleshores ens sentim part d'una família, que és la de l'escola.
Gràcies per tota la dedicació, l'esforç, i els valors que transmeteu als nostres.

Gràcies,

Berenguer