1/3/11

Dimarts. 1 de març de 2011
DIMARTS DE CARNAVAL
Una sabata de cada color i un mitjó de cada manera.
Somriures i petons. La part més entranyable de la festa.

Aquest carnaval és especialment bonic. M’agrada.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Les mestres també anaven amb una sabata de cada color??? No les hem vist a les fotos...

Elena Nito

Anònim ha dit...

Segur que avui a l'escola s'ha vist molt de color amb tantes sabates diferents.
La felicitat fa estar molt mes carinyos/a, aixi es nota que aquesta setmana es respira alegria y felicitat a l'escola.

Carnaval ens alegre a tots.

Gracies per compartir amb nosaltres aquests moments.


Noelia Massagué.

Anònim ha dit...

Estaria bé aixó de veure a les mestres disfressades algun dia. Que guapa la foto de la nena i el nen petitons. Haveu-re que ens preparà el rei carnastoltes per demà.
Francesca

Anònim ha dit...

Avui fins i tot jo m'hagués marxat a la feina amb una sabata de cada, però penso que m'haguesin mirat malament. Que maques les fotos, però Montserrat que passa amb els de sisé? Els hauries de mimar una miqueta més, ja que aquest any es l'últim que hi són i ells també viuen el carnaval amb molt d'entusiasme.
Sandra

Anònim ha dit...

Que divertit, la veritat és que avui tenia moltes ganes d'anar a l'escola perque això de les sabates i els mitjons li feia molta gràcia...Les fotos molt boniques, gràcies Rosa

Noemi Massague ha dit...

Quina foto més tendre...
Es veritat que es respira diferent aquesta setmana. Aquesta tarda hem fet pràctiques de maquillatge, demà li toca l'examen al papi, segur que venen tots molt guapos i molt contents.

Anònim ha dit...

Jo patia pels nens que avui anaven a piscina. Pensava: si no s'enrecorden de que porten una bamba de cada ja veuràs la que es liara...Però al final tot anat bé.
Marta Sanromà.

Anònim ha dit...

Ja!ja!ja! que divertits!!!! tots amb el pantalons adalt, ensenyan les maravelles de mitjonssss....Ahhh Mayka el senyor carnestoltes super..a seguir amb la setmana màgica....
Martina i Mònica

Anònim ha dit...

Estaven divertidíssims!Genial!Jo també estic disfrutant molt d'aquest Carnaval.L'any passat el vaig disfrutar d'una altra manera...(són els danys colaterals de tenir fills "carnavaleros").Sílvia Z.