11/3/11

Divendres, 11 de març de 2011
CURSA D'ORIENTACIÓ
La cursa d’orientació que hem fet ha estat tot un èxit.
Només sento:
- Què guai!!!
- Què xaxi!!!
- Què xulo!!!
- Què divertit!!!

Els hi hem donat uns plànols de l’escola i han de seguir unes pistes per trobar les proves que han de fer.
Nens i nenes amunt i avall, rient, corrent... francament divertit.

12 comentaris:

Anònim ha dit...

Que divertit, jo recordo quan era petita i ens amagavan els ous de pàscua, quines rises que ens feiam.Segur que ho han passat super bé, i segur que avuí tornan a sortir entusiasmats. Segur que les obres han sortit molt bé,som conscients que els miracles no existeixan, pero segur que han aprés molt, o poc, pero alguna cosa han aprés i han rigut i ho heu passat bé, donçs ja és més que suficient el més important és la il-lusió que heu possats tots, i tenim moltíssimes ganes de veure les seves carones. Aquesta setmana els nens ho han passat com diuen ells,super,super divetit. Vull agrair-vos a tot l'equip l'esforç i la dedicació. Bon cap de setmana
Francesca

Anònim ha dit...

Ha estat guai la cursa no cada dia es pot anar per l'escola corrents,rien etc... sense que et diguin res. Laura sancho

lydia 5 è ha dit...

Ha sigut molt divertit veure els companys corrent per tot l'edifici i tots estavem molt nerviosos per veure on estava la pista ,qui la habria trobat ,si erem els primers en trobar-la ...

Anònim ha dit...

SETMANA BLANCA = A 50E...Oh!!! 50e...Els 50e. més aprofitats que he pagat en temps. GRÀCIES FAMILIA. I ara pendents de veure l'obra de teatre!!!!
Marta Sanromà.

Anònim ha dit...

ep, que els nens em diuen que s'ho han passat molt be; que si es pot fer normalment setmana blanca i, un cop l'any, cole normal. si, no???, ah i que pengeu els videus, que no es volen anar a dormir.

salut
adrià i carla

Anònim ha dit...

Tot un èxit, setmana blanca estupenda. Ara potser haurem de dir llàstima que ja s'hagi acabat, no?? Ho han passat molt bé, cada dia hem vingut a l'escola entusismats, i a fer cua al carrer, no fos cas.... Gràcies
Rosa B.

Anònim ha dit...

Pues aquí estamos esperando casi con desesperación el video de inglés, porque parece ser que les has dicho que lo colgarías a las 9.00 h. y ya son las 10.00 y aún no está.
Esto empieza a ser una cuestión de vida o muerte !!! jajajaja

Espero no tardes mucho y buen fin de semana!!

"En Tierra Extraña"

Montserrat ha dit...

Vaja Tierra Extraña!!! Això vol dir que els teus fills han fet setmana blanca... això tanca una mica més el cercle d'adivinar qui dimoni ets!!!

Anònim ha dit...

Ups! Esto ha sdo un error de cálculo jeje ;-)

Montserrat ha dit...

No vas participar a la felicitació de Nadal i si a la setmana blanca... uiiiii això m'ho posa molt fàcil. A la que tingui les llistes al meu davant ja t'he trobat!!!
Tal i com els hi dic als nens: jo ho sé TOT

Anònim ha dit...

jajaja que mania de querer saber quien soy, que mas da!! Además quién te dice que no participé en la felicitación? Puedo utilizar más de un pseudónimo....
Mejor me callo ya que me parece que eres muy lista,

Un abrazo

"En Tierra Extraña"

Anònim ha dit...

Ha estat molt divertit fer la cursa d'orientació.M'ha agradat molt perque hem anat per les clases i hem buscat els sobres de diferents colors.El que m'ha agradat mes es tindre que resoldre jeroglifics i hi havia un que m'ha costat molt que es aquest:
99x10 jo pensaba que la resposta era 990 pero no era:no us perdeu.

Andrea de las Heras 5è