20/2/11

Vuitè Cap de Setmana de 2011
EL CONTE DEL CAP DE SETMANA: EL SECRET DE LA VIDA
"Al cel no hi ha cap pissarra on Déu hagi escrit el teu propòsit, la teva missió a la vida.
La teva missió a la vida és la que t'assignis. la teva vida serà com la creïs, i ningú no la jutjarà, ni ara ni mai.
Has d'omplir la pissarra de la teva vida amb el que vulguis.
Si l'has omplert amb el llast del passat, esborra-la. Elimina totes les coses passades que no et facin servei i agraeix que et trobes a un nou començament.
Disposes d'una pissarra neta i pots tornar a començar, aquí i ara. Troba la felicitat i viu-la.
Fes les coses que més t'agraden i que et facin feliç.
El Secret és al teu interior.
Quan et lliuris a la felicitat, atrauràs un reguitzell de coses felices, perquè estaràs irradiant felicitat.
El poder és tot teu."
Extret del llibre "El Secret" R. Byrne

11 comentaris:

Anònim ha dit...

bufff no tinc paraules... gràcies

Anònim ha dit...

Sempre t'he dit que no som ningú per jutjar com ha decidit viure la vida cadascú, i menys quan qui la viu ho fa amb la intenció de ser feliç.
La vida és molt curta i s'ha d'aprofitar al màxim gaudint-la a tope d'allò que realment t'omple... el demés, com molt bé dius, és llastre que no et deix avançar en el món de felicitat que t'has proposat viure i, si n'ets capaç, cal eliminar-lo.
Judit

Anònim ha dit...

buff...si. Aquest conte d'aquest cap de semana ens serveix a tots però jo us el dedico a vosaltres...amics.
Marta Sanromà.

Anònim ha dit...

Es veritat que la vida es molt curta i s’ha d’aprofitar, dedicar mes temps allò que et fa sentir feliç i treure del nostre camí tot allò que nos ens deixi ser feliços, pero realmente costa molt.

Noelia Massagué.

Alexandra ha dit...

Libro muy popular "El Secreto". A mi no me ha impactado tanto y como además no es una novela, no engancha. Lo que sí que es cierto es que es una filosofía de vida que tiene su punto: siempre es muy positivo que nos recuerden que siendo optimistas nos irá mejor y todo eso, pero tampoco es necesario que nos lo repitan como una especie de mantra durante todo el libro. En mi opinión, muchas veces la vida te trae cosas que nadie querría, que nadie atraería (ya que según ellos, atraemos lo bueno y lo malo). De toda formas si cae en vuestras manos, no lo descartéis, leerlo, aunque sea de pasada.
La felicidad depende de que realmente quieras ser feliz y estés a gusto contigo mismo, con lo que haces y con lo que tienes.

Anònim ha dit...

EL MEU SECRET PER SER FELIÇ ES TENIR MOLTA SALUT I MOLT POCA MEMORIA.

Anònim ha dit...

Ho he començat a posar en pràctica avui mateix... no sóc gaire constat, però ho intentaré, val la pena...vida només hi ha una!!!Moltes gràcies pel conte!
Merche

romanidemata ha dit...

sí,
perquè succeeixi, has de tenir plena consciència, de qui ets i saber que no tens influencies de ningú que t'hagi dirigit la teva ment... ets lliure?

Els científic-quàntics, ho plantegen amb una altra formula...

que et comprometis amb els teus desitjos i que exigeixis, que en vulguis veure proves fefaents i una vegada s'han realitzat, mostris agraïment compartint els beneficis amb d'altres...

de totes maneres tot plegat és control mental i influencies,
que ets sentis còmode amb el què fas i no t'hagis de penedir de res

una abraçada i salut

Anònim ha dit...

Hi ha un amic que sempre diu, la vida son quatre dies, dels quals dos plou, així que aprofita els dos que fa sol. Jo sempre li contesto si, la vida són quatre dies, dels dos que plou, esforçat, lluita, aixecat, apren,i d'aquesta manera quan el sol sortir encara et semblarà tot molt més lluent.
Francesca

Anònim ha dit...

Para mi ser feliz es tan simple como no perseguir ambiciosos objetivos y en cambio tener fuertes vínculos sociales: una buena familia y amigos de confianza.

Anònim ha dit...

Doncs té tota la raó. Les coses dolentes s´han de deixar "aparcades" i aprofitar les noves oportunitats de ser feliços. A la vida s´han d´aprofitar les segones oportunitats que per això ens les donen,vinguin d´on vinguin i vinguin de qui vinguin.Com diuen en "castellano "borron y cuenta nueva".
Salutacions.
Xavier Boch Garrido