21/2/11

Dilluns, 21 de febrer de 2011
NOU MESTRE
S’incorpora a l’escola un nou mestre, el Marc.
Comença fent una substitució però, si tot va com està previst, el tindrem en el Claustre a partir del proper trimestre.
Aires nous, noves il•lusions i nous reptes.
Aquests nous projectes m’agraden. Acostumo a ser valenta amb els canvis, tot i que he de confessar que a vegades em costa fer el primer pas. Un cop l’he fet no hi ha qui m’aturi.
Hi ha qui diu que quan una cosa funciona no cal canviar-la. Altres diuen que renovar-se o morir. Jo penso que canviar les coses per avançar i aprendre sempre és bo i positiu.
Em fa il•lusió aquesta nova incorporació. L’entusiasme se m’encomana amb facilitat sempre.
Benvingut a l’escola.

17 comentaris:

Anònim ha dit...

benvingut marc!!, esperem que estiguis tant agust com nosaltres a l,escola!!mayka mama del sergi t.

Pedro ha dit...

Que buena idea poner un profesor en la escuela, creo que para nuestros hijos será bueno, que vean que no solo existen maestras, sino que tambien pueden aprender cosas del género masculino.

Anònim ha dit...

Crec que fa bastant de temps, també va haver un sustitut d'educació física al parvulari. També penso que els nostres fills els hi anirà bé veure que existeixen els mestres, a demés de les mestres (que les nostres son fantàsiques val a dir).

Anònim ha dit...

Benvingut Marc!! Ja formes part de la familia de l'Escola del Carme.
Sempre van be noves incorporacions e idees noves.


Noelia Massagué.

Anònim ha dit...

No hay ningun problema en que hayan maestras y maestros. Yo con tal que nuestros hijos aprendan como les estan enseñando,en este colegio, como madre de un alumno, soy la persona mas feliz.
Si han puesto a este chico que se llama Marc seguro que es bueno como el colegio.
Gema

Anònim ha dit...

Benvingut i molta SORT!! Segur que ha estat escollit amb molt carinyo i que seguirà en la línia que estem acostumats... De que farà classes, si no és indiscreció? Cuideu-lo bé que amb tanta dona igual s'espanta!! Endavant amb els canvis. Rosa B.

Anònim ha dit...

Bé formarà part del "grup minoritari" el Sr. Pinyol i el Jordi tindran un mou al-liat (es broma), la veritat és que no importa quin sigui el sexe del mestre, l'important és que es tracti d'un bon mestre i una bona persona. Pero, suposo que com a molts tinc curiositat per saber quina asignatura o asignaturas donarà. I em ve una altra pregunta al cap, significa aixó que marxa alguna mestre de la nostra familia?. Benvingut Marc a la nostra escola.
Francesca

Patrícia Borràs ha dit...

Benvingut Marc!!!

Família Coll Borràs

Silvia M. ha dit...

Benvingut Marc formaràs part d'una gran família encara que també molt exigent. Tindràs que donar lo millor de tu que segur que si t'han escollit es perquè ho faràs.
Espero que això no cregui una polèmica entre el sexe del mestres. Que ensenyarà i a quins cursos... per curiositat!

Anònim ha dit...

Benvingut Marc

Anònim ha dit...

Bona tarda a tots i totes. Comparteixo la mateixa il•lusió que la Montserrat i estic molt content de formar part de la vostra família, sens dubte donaré el 100% perquè el nivell continuï tan alt com fins ara, no us amoïneu per això.
De moment, aquests dies, estaré de tutor a 4rt fins que la Núria s’incorpori.
Gràcies per aquests comentaris, sempre animen.

Anònim ha dit...

benvigut a una GRAN FAMÍLIA Marc!!

Seràs tutor de la meva filla i dels seus companys, i jo personalment et tinc tota la confiança, si la senyoreta Montserrat ha confiat en tu per aquesta responasabilitat, no tinc la menor dubte què ho faràs molt bé.

D'altra banda, m'agradaría dir-li a la Senyoreta Nuria que espero que es recuperi ben aviat, des d'aquí tota la meva força, t'esperem.

Laia

Anònim ha dit...

Benvingut a la familia Marc!!! Encara no et conec però ja em caus be...tens un nom tant maco...el meu fill tambe es diu Marc,fa segon. Molta sort,per tu i per la nostra escola amb aquest nou projecte.
Marta Sanromà.

Noemi Massague ha dit...

Benvingut, espero que et trobis a gust i disfrutis molt.

Anònim ha dit...

Buenas tardes,

Nosotros también queremos aprovechar estas lineas para darle la bienvenida a Marc y también aprovechamos para saludar a la Srta Nuria y desearle una rápida recuperación.

Un abrazo para todos.

Nuria R.E.

Anònim ha dit...

Benvingut Marc!
M'agrada molt tenir-te com a tutor.
SRTA.Nuria que et milloris tambè
Fins demà.
Sergi P.

Anònim ha dit...

benvingut a l´escola Marc!!!!!!!!!!!!