5/2/11

Sisè cap de setmana del 2011
COMPARTIM HISTÒRIES I REFLEXIONS, CONTES I CANÇONS
Tot i que el conte d’avui parla de compartir una Coca-cola, (de fet jo no tinc res en contra d’aquesta multinacional i en sóc consumidora habitual) i que el grup que en va escriure la versió original és Oasis i són un parell de germans irrespectuosos, insolents, descarats i amb poca educació, he de reconèixer que la cançó és molt bona.
El missatge que han posat en el vídeo, que no és la lletra de la cançó, m’agrada molt.
Per això aquest cap de setmana és el que vull compartir amb vosaltres.



7 comentaris:

Lourdes ha dit...

Molt bonic!
Si hi ha alguna cosa que destaca a Coca-Cola, a més del seu bon sabor, són els seus spots publicitaris plens de creativitat i emotivitat.
En aquest cas ens transmet un missatge optimista que ens convida a trobar raons de que és possible viure en un món millor. Un missatge molt necessari en aquests temps de crisi.
Lourdes

Anònim ha dit...

Molt maco el missatge quens transmet i molt positiu. De tan en tan va be quens recordin q hi han mes coses bones q dolentes.
Marta Sanromà.

Patrícia Borràs ha dit...

Seria fantàstic no necessitar que un anunci ens recordes les coses bones que hi han, xo malhauradament és així i per sort estàn els anuncis de Coca-Cola, segur que tots en tenim un que recordem especialment...

Patrícia

Anònim ha dit...

A veces solo vemos las cosas negativas de la vida y de vez en cuando también es necesario ver algo positivo. Eso nos anima mucho.

Noelia Massagué.

Anònim ha dit...

es molt maco, com casi tots els que fa coca cola,et fa pensar que encara que ens diguin que tot va a pitjor, aquesta gent ens ensenya que tenim que tirar endavant ,i que queden coses molt bonicas per viura...com veure creixer els nostres fills!!!!!! i que encara que costi... que marquin algun golet!!! mayka.

Anònim ha dit...

Una Coca-cola i un somriure... Sempre positius! està bé recordar-nos de veure el costat positiu de totes les coses, a vegades és difícil però ja veieu que és possible. Rosa B.

Anònim ha dit...

Els anuncis de coca-cola acostuman a ser sempre bons com el seu sabor.És bó fer-nos pensar en tot alló positiu que ens envolta.
Francesca