29/1/08

Dimarts, 29 de gener de 2007
CATOSFERA LITERÀRIA
A la primavera, per Sant Jordi, sortirà un llibre que serà la Primera Antologia de la catosfera de Blogs literaris en català.
Vaig presentar el blog de l’escola a concurs, on un jurat valorava, entre altres coses, la qualitat dels textos.
Avui m’han notificat que he estat seleccionada per formar part d’aquesta edició.
El post que vaig presentar, i que sortirà en el llibre si no hi ha altres suggeriments, serà el que vaig escriure el dia 1 de novembre de 2006.
http://lamevaescola.blogspot.com/2006/11/dimecres-1-de-novembre-2006-ella-s.html
Estic molt contenta.
El blog ha permès apropar l’escola a tots els que hi formeu part. També ha permès mostrar una realitat escolar a tots aquells que no hi formeu part.
El vostre suport diari m’anima a continuar cada dia.
Gràcies a tots. Sense vosaltres no hagués estat possible.

13 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo tambe estic molt contenta amb la noticia!, ja tinc un llibre reservat per Sant Jordi...la idea del blog va ser realment genial, ja veus els resultats...seguim tots amb la mateixa empenta de sempre, val?, dons endavant.
Un peto
Dolors Casanovas

Roser ha dit...

Moltes felicitats! Realment t´ ho mereixes.
Descrius tant bé les vivències, emocions i experiències de la teva escola, que quan h o llegeixo sembla que hi sigui.
Aquesta mirada de les petites coses que passan les fa grans i importants.
Roser

Anònim ha dit...

Montserrat MOLTES FELICITATS! Quan un fa una feina diària com el teu blog que suposa un esforç, una dedicació i un temps, però ho fa amb les ganes i la il•lusió que tu ens has demostrat des del primer dia, sempre arriba la recompensa. En aquest cas ha arribat en forma de premi en un concurs, però realment el premi més important el tenim tots nosaltres, els teus lectors que dia a dia podem disfrutar dels teus textos i endinsar-nos una miqueta a l'escola.
El post de l'1 de Novembre del 2006 és un text especialment bonic i en el qual transmets perfectament la idea del que ens vols dir, amb quatre paraules ens poses en la situació i ens la descrius perfectament "a ella". Suposo que el jurat han tingut molta feina a triar ja que tots els posts que escrius son molt bonics, però aquest té una sensibilitat i una qualitat especial. FELICITATS i segueix amb el blog que ens tens enganxats!

Anònim ha dit...

Moltes Felicitats! Pels que portem els nostres fills a l'escola és un orgull que publiquin un dels teus escrits en aquest llibre.
Jo també estic molt contenta i de ben segur que aquest llibre formarà part de la meva biblioteca.
Gràcies
Cristina

Anònim ha dit...

El text triat és un dels que més m'han agradat i també dels més durs dels que has escrit. Al tornar-lo a llegir les llàgrimes m'han tornat a anegar els ulls.Jo també estic molt contenta amb l'inclusió del teu blog al llibre. Enhorabona!!

Anònim ha dit...

Bufffff!!! Deu haver estat difícil tan sols triar-ne un, són molts dies de molta feina i post genials, sense anar més lluny el d´ahir ens va agradar molt(...........). GRÀCIES I MOLTES, MOLTES FELICITATS.

Anònim ha dit...

Enhorabona, Montserrat.
Un premi molt merescut !!!!!!

La veritat és que fa goig veure com des d’una escola petita i familiar algú és capaç de portar a terme iniciatives tan grans.
Felicitats.

Berenguer ha dit...

Moltes felicitats!!!

Jo tombaria la truita, pel que fa a agraïments. Són els teus escrits diaris els que ens animen a continuar cada dia.

Anònim ha dit...

FELICITATS!!!
Estic d'acord amb la Sílvia, avui, al tornar a llegir el text, tot i saber ja de què anava, les llàgrimes han tornat als meus ulls, és un texte dur però escrit molt dolçament.
Judit

Anònim ha dit...

Senzillament .... Felicitats!

Anònim ha dit...

Felicitats. Em vaig "enganxar" al blog quan vaig llegir aquest post uns mesos després. L`han seleccionat sense coneixela i saber que vertaderament ella il.lumina l`estança. MS

Jesús M. Tibau ha dit...

Felicitats per ser inclosa en la selecció d'aquest llibre. Esperem que no sigui l'últim.

Anònim ha dit...

Moltes felicitats!!! el teu blog resulta molt interessant (inclús als que no formem part de la realitat escolar) i és molt entretingut! El post que has triat és molt bonic i emotiu. :-)