8/1/08

CAVALCADA DE REIS
Il·lusió, tendresa, entusiasme, innocència...
3 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola, estic molt contenta de com va anar la cavalcada, El Christian estava pletóric, feliç, només per aixó ja val la pena, l´espera de pujar a les carroces, la caminata i algún que altre cop de caramel al cap. La veritat es que per coses com aquestes estic orgullosa d´haver format part d´aquesta gran familia que és l´escola del carme durant vuit anys de la meva vida i que ara els meus fills també puguin gaudir-ho. Per tot aixó i molt més moltes gracies.

Noemí Massagué ha dit...

Us explico una anècdota que a casa recordarem sempre:
El divendres vam portar la carta al patge de la Pl.del Centre i el Marc va afegir a última hora "Mario Cars de la Nintendo DS".
El dissabte vam anar a la cavalgata i després van pujar amb els Reis.El Marc li va recordar que demanava el Mario Cars i el Rei el va tranquil.litzar dient-li que li portaria. Nosaltres li vam dir que a vegades no porten tot el que demanes i porten sorpreses.Vam anara a dormir impacients per veure què ens portaven. Al matí teniem tots els regals al menjador però el Marc va trobar a faltar UN entre TOTS... estava content però decepcionat. Va passar el dia de Reis i tota l'eufòria. Al dia següent la decepció era important: el Rei li havia promés personalment un regal que no li havia portat.
Per la tarda haviem d'escombrar darrera el sofà i ell sempre ajuda.De cop el Marc crida molt fort i mirant al cel: GRÀCIES REIS.PERDONEU.US ESTIMO MOOOOOLT!!

Anònim ha dit...

Soc la mare del Sant Josep. El dia d'abans fent els preparatius, i unes hores abans d'anar a la cavalcada, el meu fill estava il.lusionat, nervios, però .... quan va anar a parlar amb el nostre rei Melcior amb aquella barba tota despegada, ell va pensar que no eran reis de veritat. Sort que els reis son màgics....

DIVENDRES DE CARNAVAL Gran festa de disfresses. Extraterrestes a l'escola ...