28/11/07

Dimecres, 28 de novembre de 2007
MEMIMA
Us hem penjat a la web de l’escola http://www.xtec.cat/escoladelcarme/ la font Memima per si la voleu descarregar.
La memima és el tipus de lletra lligada que treballem a l’escola.
Us pot anar molt bé per repassar i reforçar la lectoescriptura a casa, d’aquesta manera no caldrà repetir tantes vegades la mateixa lectura del llibre de llegir.
A part dels recursos que ja teniu a la web per la lectoescriptura, us en dic d’altres.
Podeu utilitzar aquesta lletra per deixar-los notes. Els hi deixeu un petit missatge i així l’hauran de llegir per poder fer el que hi ha escrit. Missatges divertits dient que heu amagat el peluix a sota el llit, preguntant si ja s’han rentat les dents, si han trobat la xocolatina que els hi heu deixat sota el coixí... coses que els motivi a llegir sense tornar a agafar el llibre de cada dia.
Fer que escriguin ells coses a l’ordinador i després que ho llegeixin.
Pels de Primària pot ser un recurs diferent per millorar la lletra. Per això també us hem posat la memima puntejada. Que escriguin el que vulguin i després els hi deixeu repassar amb retoladors florescents, o llapis de colors... sempre els hi serà més divertit que fer el típic quadern de cal·ligrafia que ja fem a l’escola.
Espero que sigui una bona eina de treball.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Una idea molt encertada. L'Arnau té 4 anys i llógicament encara no sap escriure, però gràcies a aquest recurs que ens has facilitat, aquest any podrà escriure ell la carta als reis amb l'ordinador i ja podrà llegir el que ha escrit. Moltes gràcies.

Anònim ha dit...

Ja ho tinc descarregat i guardat en un fitxer per poder començar a practicar. Gracies. Jo també anava a dir això d’escriure la carta als Reis i se’m han avançat ;-)

Anònim ha dit...

Aquesta lletra em servirà per a veure si puc millorar la lletra de la meva filla. Gràcies

Anònim ha dit...

Gracias Montserrat, lo pondre en practica hoy mismo,
delly

Anònim ha dit...

serà perfecta imagino la cara de la neus quan li digui. cada dia del mon em de llegir, ni tants sols els divendres que surt cansada de tota la setmana i de pisina permet que ens ho saltem.
aquest any la neus farà la carta dels reis de tota la familia, fins i tot de la kyra la nostra goseta a qui els reis sempre li portan quesitos ( li encantan).
cada dia estic més enganxada a aquest blog, és com un estimulant. moltes gracies.

Anònim ha dit...

A la Mireia i a mi ens anirà molt bé per insistir en la lectura però amb un nou sistema.
Gràcies

Anònim ha dit...

Va genial, totalment confirmat! ja fa temps que ha casa ho fem servir i es perfecte! Ara encara ho tindrem més a l'abast dintre de la web i de manera més segura. Gràcies.