12/11/07

Dilluns, 12 de novembre de 2007
LA WEB DE L'ESCOLA
Com ja sabeu, alguns de vosaltres, hem engegat de nou la Web de l’escola:
http://www.xtec.cat/escoladelcarme/
L’equip que porta a terme aquest projecte, amb molt d’esforç però amb molta il·lusió, professionalitat i entusiasme, voldria que ens féssiu arribar les vostres propostes.
L’objectiu de la Web és que arribi a ser una eina de consulta pràctica, còmode i eficaç.
Ens agradaria que ens diguéssiu el que hi trobeu a faltar, el que us agrada més, el que hi voleu consultar, si us és còmode i si creieu que pot ser un mitjà ràpid i eficaç d’informació.
Podeu escriure els vostres comentaris i suggeriments directament al Bloc o a la nostra nova adreça: escoladelcarme@hotmail.com
Esperem les vostres idees i comentaris ja que són un estímul i una motivació per seguir treballant per donar, com sempre, el millor servei en benefici a tota la nostra comunitat educativa.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Felicidades por la web me gusta mucho y la encuentro muy práctica pero me gustaría que pusierais más fotos de nuestros niños haciendo actividades en el colegio.

Anònim ha dit...

Moltes felicitats per la nova pàgina. Estic d'acord que és una eina molt útil pels pares i un mitjà molt ràpid d'informació.
El que més m'agradat veure l'horari del meu fill, i relacionat amb això voldria fer una proposta. Que ens digueu quins son els temes que aneu treballant, per poder parlar amb els nostres fills. Ell no m'explica res i ho haig de saber pels seus companys de classe o per les mares quan estem esperant la sortida.
Reconec que seria una feinada per vosaltres però pels pares seria molt útil, encara que fos en trets generals, o destacant els temes més importants de cada mes. Heu demanat propostes doncs aquí teniu una. Moltes gràcies.
Gemma

Anònim ha dit...

M’adhereixo a totes les felicitacions exposades en aquest bloc. Felicito a l’equip responsable del web pel gran esforç que esteu fent i per la qualitat de la vostra feina. Dissenyar un web com aquest és una feinada i estic molt agraïda a la gent que ho esta fent possible. Pels pares/mares es una eina molt útil però tinguem en compte que encara no esta en ple servei.

Anònim ha dit...

Funcional, àgil, completa i gens
feixuga. M`ha agradat molt veure els objectius de cada curs. MS