22/11/07

Dijous, 22 de novembre de 2007
ESTACIÓ ESPACIAL ARGOS
Avui hem anat amb els nens i les nenes de Cicle Superior a l’exposició espacial Argos.
Aquesta exposició, molt recomanable, vol donar a conèixer, d’una forma interactiva, la importància i la repercussió que té sobre el Medi Ambient, les diferents accions que l’home realitza en la vida quotidiana.
L’exposició consisteix en una atracció que simula una aventura espacial. L’escenari és en una estació anomenada Argos, l’any 2015.
Aquesta estació està estudiant l’estat de la ozonosfera. La supercomputadora Medea (la que veieu a la foto), arriba a la conclusió de que és l’home el que causa el mal i decideix eliminar la raça humana.
Els nens s’han convertit en els protagonistes d’una missió que consisteix en assegurar la supervivència de l’home a la Terra. Ha calgut convèncer a Medea de que els humans hem pres consciència del problema i a partir d’ara realitzarem us ús eficient dels recursos energètics.
S’ho han passat molt bé i han tornat molt contents.
Podeu veure fotos a la Web.

16 comentaris:

Anònim ha dit...

A l´excursió d´avui m`ho he passat molt bé, he vist l´ordinador Medea i els dormitoris dels astronautes. Medea ens ha dit que ella ha convencut als astronautes de que s´en vagin a un altre lloc i per aixo no els hem vist.A un exercisi uns bichos tenien gana i volian menjar i amb preguntes que hem resol els hem mort.i la Medea ens ha deixat continuar.
CLAUDIA

Anònim ha dit...

mha agradat molt la sortida ,era com si estiguessiu en una nau de beritat us ho recomano per anar el dissabte o el diumenge

Anònim ha dit...

sr.Monsserrat te enviat un comentari i no li he posat nom

Anònim ha dit...

Ens ho hem passat molt bé. Hem contestat moltes preguntes sobre el reciclatge, la contaminació...
Ha estat molt interessant i molt ORIGINAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SERGI

Unknown ha dit...

On la podem veure ?

Montserrat ha dit...

David, la podeu veure a BCN fins el 29 de novembre. Són uns trailers (des de fora no sembla el que us trobareu a dintre) que han posat al Port Vell, Moll de Bosch i alsina/mirador. L'horari és de 9:00 a 19:00H

Anònim ha dit...

Una excursio molt chula, i molt emocionant

Anònim ha dit...

Em sembla genial que l’escola participi en aquestes activitats que permeten als alumnes, sortir una miqueta de la rutina però sobretot perquè aprenguin a implicar-se, d’una manera divertida, a millorar el Medi Ambient.

Anònim ha dit...

Sóc la Maria de 5è. Estic molt contenta de l'excursió que hem fet avui i de que sortim a la wep,li he explicat a la iaia,l'avi,la tieta ia la mama tota l'excursió sensera.També ha sigut divertit perque ens han fet un carnet,una enquesta i a demés també podiem portar càmara per fer fotos.

Anònim ha dit...

hola,a l'excursió em entrat en una nau molt chula i ens a acopañat durant tota l'activitat un ordinador humà.em vist:la tripulació,el ivernacle....
Per ultim hem anat a una pantalla que ens a dit on havis parat.


Marta Barriuso

Anònim ha dit...

M'ho he passat molt bé, tant a l'excursió d'ahir com a la d'avui.
El que més em va agradar va ser l'ordinador Medea. M'agradaria que tothom poguès anar perqué ens ensenya a cuidar del Medi Ambient.
Judit P. 5è

Anònim ha dit...

gracies per fer les excurcions com a la Estacio Espacial Argos,com al parc de la ciencia de Barcelona. Us recomano a qui no anat i que vagi tot el mon perque es super divertit.Ens han preguntar preguntes interessants sobre el reciclatge la contaminacio de la terrai etc... Que divertit a sigut Adeu s.r mntsserrat soc el Raul Gusils Fins el dilluns deu

Anònim ha dit...

olaa!!
soc el carles de 6é.
l´excusio va ser molt maca
ens vam fer moltes preguntes i vam fallar una,pero m´ho vaig pasar molt be
gracias per tot
va ser molt emocionant!
deuuu!!

Anònim ha dit...

em va agradar moltissim ens van ferunes perguntes,un carnet de veritat,i teniem k fer un missio super important

Anònim ha dit...

La sortida que vam fer a Argos va estar molt bé .A més ,va ser molt divertit i com anavam en equip si una pregunta no se la sabia un ho sabia l´altre.Ens ho vam pasar molt bé.

Gemma Soriano 6é

Anònim ha dit...

M'ho vaig pasar molt be ,no sol per la excursio tambe per que ens ho pasabem molt be fent fotos tothom a tothom i vem coneixer moltes coses.I ha sigut un molt bon detall deixan-se fortar les camara de fotos!Soc la Judith Abelenda.