22/6/07



Divendres, 22 de juny de 2007

Els Pollets fan bàsquet
Aliens a la revetlla, a la coca, a les notes i als informes, a l’estrès de final de curs... els nostres Pollets s’entrenen tot jugant a bàsquet.
Seria genial tenir dos anys!!!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

M'agradaría donar les gràcies a l'escola i a la les senyoretes de p-2, especialment, l'atenció que heu tingut amb la meva filla gran, en aquests mements tan dificils per a mí.En aquests casos és quan l'escola demostra que no és una escola qualsevol.
També agraïr a les mares i amigues que m'han donat suport.
GRÀCIES A TOTS.
laia

Anònim ha dit...

Quina gràcia fa veure que be s'ho passen els petits... Està molt bé veure fotos dels nens. La veritat és que veient com van de contents a l'escola, no hi ha dubte que feu tot el possible perque sigui anar a passar una bona estona amb els companys. gràcies i bon estiu.

Anònim ha dit...

M'agrada molt llegir-te encara que no he participat mai d'aquest blog, espero fer-ho a partir d'ara.
Moltes gràcies per tot aquest curs plè de bons moments i per ajudar a "creixer " a la Núria .
Nomès dir a la Laia que hem té pel que necesiti. Una abraçada.
Merche

Anònim ha dit...

M'encanta veure els petitets jugant, no hi ha moment que pensi i ara que deu estar fent? aquestes fotos t'ajuden a confirmar que s'ho esta pasant super be. Estic super contenta amb l'escola de veritat i sobretot amb la profesora. T'ho he dit moltes vegades pero graices Isabel per la feina que fas i els rotllos que a vegades tens que aguntar de les mares....es un ritual..que ha menjat? a fet caca? a dormit? s'ho a pasat be? qui la mosegat....
Haig de fer una queixa per aixo a la senyora Elena... m'hagués agradat tenir una foto de clase!! Aquestes coses sempre fan molta il.lusió.
en fi gracies per la feina ben feta.

Petons i bon estiu!!!

Berta

JRoca_Font ha dit...

Llegeixo els comentaris i veig que aquest bloc aglutina una bona part dels pares i això és molt important per fer escola. Fer escola és una cosa molt maca perquè fa que la implicació dels pares amb el centre sigui total i és evident que els màxims beneficiats en són els alumnes. Tan de bo més escoles tinguessin aquestes iniciatives. Jo vaig impulsar un bloc a la meva escola l'abril del 2005 i ningú li ha fet ni cas, m'he quedat sol, és una llàstima. Aprofiteu aquesta eina i divulgueu-la, és molt bonic de llegir i de comprovar que una escola funciona, si les escoles funcionen tot ha de funcionar millor.
Salut
Jordi Roca