28/6/07

Dijous, 28 de juny de 2007
ANEM AL PARC
Barcelona no és una ciutat on hi hagi gaire parcs que estiguin amb uns mínims de condicions acceptables. Suposo que això ho saben molt bé els pares que cada dia porten els seus fills a jugar a un carrer sense sortida on no es pot fer res més que corre amunt i avall sense parar.
Triar un parc a on puguem anar, a peu, és complicat.
Els problemes amb els que em trobo són diversos: o no hi ha ombra, o no hi ha un tancat pels petits, o no es pot jugar a pilota, o no hi ha font, o està molt brut, o hi ha tot tipus de fauna urbana (em refereixo a personatges que prefereixo tenir allunyats dels nens), o hi ha gossos, o ens trobem amb àvies que es pensen que el parc és seu.
Això dels avis ens passa cada any. Sempre n’hi ha una que cada dia porta al seu nét a jugar, on està molt tranquil·la fins el moment que arribem nosaltres amb les nostres gairebé 100 criatures, i avui no ha estat una excepció.
Es passen l’estona rondinant que aixequem pols i que són massa grans per estar allà, deixant a banda que no volen compartir les joguines del seu nét.
Una vegada un avi va trucar a la Guàrdia Urbana, no és broma, comunicant que hi havia uns nens que molestaven i que no deixaven jugar al seu nét.
Quan va arribar el Guàrdia l’avi, indignat, li va dir que nosaltres ocupàvem massa espai en el parc, al sentir això no em vaig estar de contestar-li:
- què es pensa què porto elefants?
El Guàrdia Urbà es va posar a riure i va donar mitja volta deixant l’avi malhumorat per la resta del matí.
Anècdotes a part podeu veure a les fotos que ens ho hem passat d’allò més bé.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

la Clara estava super emocionada, aquest mati han sigut les seves paraules despres del bon matí. Es pensava que anava d'excursió i si per anar al parc tenian q agafar l'autocar...ella va cada tarda al parque però avui era especial perqué anava amb els seus companys de l'escola. Abans de tancar el ulls m'ha dit que está super contenta amb el casal i que demà tornará a ser un altre dia emocionant..bona nit mama i gracies.
gracies a vosaltres!
Belén

Francesc Puigcarbó ha dit...

Consti que hi entro cada dia, i em va fer molta gracia lo del GPS, el que passa es que tenioa problemes amb l'explorer i el Mozilla no se perquè no em deixava entrar els comentaris. Gracies per la visita

Anònim ha dit...

L'Arnau s'ho ha passat super-bé al parc amb els seus companys de l'escola, tot i que en aquest parc hi ha anat moltissimes vegades, avui ha sigut una cosa diferent i ja està esperant el proper dijous per tornar a anar d'excursió a un altre parc...Nosaltres els seus pares ens ho hem passat molt bé, també, veient les fotos que la Montserrat ha penjat al blog. Aquest Blog és una de les millors iniciatives, ja que els pares ens agrada molt saber que han fet els nostres fills a l'escola, i gracies al blog no només ho sabem, sino que ho popem veure amb les fotos. Gràcies per tenir-nos informats.

Anònim ha dit...

Moltissimes gracies per les fotos i per la crònica de l’excursió al parc. Es molt graciós veure com una activitat quotidiana com pot ser anar al parc, tot i essent un parc conegut i proper, es converteix en tot un esdeveniment quan es canvien els protagonistes es a dir en comptes del pare i la mare els acompanyants son els companys, mestres i monitors de l’escola. Ha estat tota una aventura, l'Arnau s’ho ha passat pipa. Gracies per la vostra inestimable feina.

Anònim ha dit...

M´ha fet molta gràcia veure a l´Andrea en "estat pur".Ja veus que dintre de poc la podràs fitxar de monitora, li encanta ajudar als petits. Olga.