29/4/11

Divendres, 29 d'abril de 2011
JOCS FLORALS ESCOLARS
Com ja sabeu aquest any hem fet els Jocs Florals escolars amb la participació dels pares i mares que es van implicar.
Tots els alumnes van escriure un text o poesia.
La mestra de català va fer una primera selecció i els textos així seleccionats van ser valorats pel Jurat de pares i mares.
Avui hem fet l’entrega de premis.
Un acte on han participat els nens seleccionats i el Jurat.
Ha estat bonic i personalment estic molt contenta de com anat tot plegat.
Qualsevol cosa, per petita que sigui, que s’organitzi porta feina però la resposta i la il•lusió de les famílies i els nens i les nenes amb somriures emocionats no té preu. Això compensa tot l’esforç, la feina i les hores invertides.
Gràcies per ser-hi.
Podeu veure les fotos al web.
http://www.xtec.cat/escoladelcarme/

12 comentaris:

Anònim ha dit...

Un acte molt bonic.Gràcies per la bona estona que hem passat!!!!MS

JÚLIA 5è ha dit...

JO HE ANAT A PARTICIPAR I US PUC ASSEGURAR QUE HA ESTAT MOLT EMOCIONANT I MOLT PERO QUE MOLT DIVERTIT!!!!
ESPERO L'ANY QUE BÉ TORNAR A GUANYAR ELS JOCS FLURALS I A VEURE SI PUC ANAR MÉS ENLLÀ DE SER GUANYADORA DE LA CLASSE.
JÚLIA 5è

Anònim ha dit...

personalment haig de dir q ha estat molt maco i molt emotiu, veure les cares dels nens ha estat fantàstic, estaven nerviosos...i algun membre del jurat també...
Felicitar a ots els nens q han arribat fins la final i a tots els q no han arribat també, perquè això d'escriure és molt difícil...però no puc deixar de felicitar a l'Aina, m'he quedat bocabadada.
Referent a les fotos mmmmm, falta la del grup!!! (tot i q gràcies per la rapidesa)

Laia

Anònim ha dit...

Moltes gràcies per les hores dedicades, per donar aquesta il.lusió als nens, i per les fotos, Precioses!! Encara que no hi podem ser tots, així si ho podem veure tots i en un moment veient totes les fotos m'han posat al dia de tot el que ha passat. Rosa B.

Anònim ha dit...

No se si dir la veritat ja que l'any que ve potser em treuen el lloc...però ho diré i ja veurem que passa. Genial,tendre,emotiu,divertit...Encara que el meu fill no estigu´çes preseleccionat veure els seus companys de classe,altres que he vist neixer,altres que he anat al seu bateig...nens que estimem,emocionats,nerviosos,contents...i amb tots vosaltres,no te preu...bè,si hagués estat el meu fill...ja hagués estat l'hostia...ja,ja.
Gràcies un cop mès!!!!
Marta Sanromà.

Anònim ha dit...

Gracies per la bona estona que hem passat. Ha sigut un acte fantastic, molt bonic i emocionant. Felicitar a tots els nens que ha participat.

Noelia Massagué.

Noemi Massague ha dit...

Felicitats a tots i no deixeu d'escriure.

Anònim ha dit...

Ha estat molt emotiu, un acte molt maco. Els escrits fantàstics.. he gaudit molt llegint-los i escoltant els dels guanyadors.
I la música amb el violí... increhible. L'any que ve hi torno!!! felicitats a tots/es
Judit

Patrícia Borràs ha dit...

Moltes felicitats a tots els participants i en especial als guanyadors!!!

Patrícia

Anònim ha dit...

Moltes felicitats als finalistes!!!Quin nivell!!deprès de la lectura dels textos seleccionats vaig quedar gratament sorpresa.

Laura

Anònim ha dit...

Serà possible donar un cop d'ull als textos així com fem amb les fotos. I d'aquesta manera gaudir de la festa al complet??

Helena Rovira

Anònim ha dit...

La tarda va estar molt entretinguda, a l'ambient si respiraba emoció, nervis,il-lusió per part dels nens, els pares i l'escola. Felicito a tots els nens per haber escrit, a l'escola per haber-nos donat l'oportunitat de participar, al Jordi per les seves sempre esperades fotos, a tot el jurat perqué ganes no ens han faltat de fer bé la feina, i no vull oblidar-me de l'Aina que ens va interpretà dos cançons amb el seu violí i ho va fer molt bé.
Francesca