25/6/08

Dimecres, 26 de juny de 2008
CASAL D'ESTIU
Avui ha començat el Casal d’estiu. La dinàmica aquests dies és molt diferent. Estem més tranquils, més relaxats. Tot es fa més a poc a poc. L’esport, el joc, la diversió... seran els protagonistes aquests dies.
Hem programat un munt d’activitats, de sortides i alguna excursió.
El mes serà llarg, si més no per a mi, per a ells serà ben curt. Evidentment tot depèn de en quin bàndol et trobis.
Espero que la calor, que tan poc m’agrada, ens deixi respirar. L’estiu ha començat.

NOTES A PRIMÀRIA
Dijous, 26 de juny, dia d’entrega de notes a Primària. Per alguns serà un gran dia, per altres no tant. Sigui quin sigui el resultat és important que valoreu l’esforç que han fet. Que entre tots reflexioneu si es podia haver treballat més i pensar en propostes de millora pel proper curs.
Sóc absolutament partidària de la recompensa i el premi de final de curs. Els nens han treballat molt, alguns més que altres, i cal que se’ls hi valori.
A tots ens agrada que se’ns feliciti per la feina ben feta i que ens ho diguin. Els nostres fills no són una excepció.
Jo no parlo de premis cars, ni joguines, ni diners... parlo de fer-los protagonistes i recordar que el curs ha estat llarg i que han aprés molt. Que els àlbums tenen molts fulls i els llibres estan tots acabats. Sigui com sigui es pot celebrar amb un sopar familiar amb el menú triat per ell, o anar a menjar una pizza, o un gelat gegant... fins i tot es pot anar a veure una pel·lícula i tornar tard, anar al Tibidabo, a patinar sobre gel... tant és, busqueu una cosa que els hi pugui agradar i que surti de la rutina perquè avui ell és el protagonista i premiem el seu esforç.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Que bé que podem seguir informats i llegint el blog durant el casal d'estiu. Gracies per l'esforç que fas Montserrat. Com molt bé dius en el post d'avui "a tots ens agrada que se'ns feliciti per la feina ben feta i que ens ho diguin".
Crec que som molts els que estem encantats amb el teu blog, però molt poquets els que et transmetem aquesta satisfacció. Felicitats.

Anònim ha dit...

Avui dono per finalitzat el curs dels meus fills. Acabo de parlar amb la Judit que ha anat a recollir les seves notes. Estem molt contents i satisfets ja que la seva feina ha donat els seus fruits. Vull donar les gràcies a la Srta. Mª Dolors pel seu recolzament en aquest final de curs, una mica complicat en algún aspecte.
Gràcies també a la Srta. Lorena per la gran feina que ha fet amb els nens de P-5. En el nostre cas, ens hem sorprés moltíssim al llarg del curs per tot el que ha après el Gerard.
Bon estiu!!!!
Cristina

Anònim ha dit...

Penso que la feina ben feta sempre ha de tenir recompensa.
Em pregunto perquè costa tant valorar i admirar els esforços i les bones intencions. dels altres.
Cal ser agraïts, fer-ho saber i valorar l’esforç de qui intenta millorar cada dia i en tot cas que les critiques siguin constructives per poder millorar .
Per tant felicitats a tota la família de l’escola del Carme, mestres, alumnes i pares, cadascú per la part que li correspon.
Felicitar i reconèixer el mèrit de la Montserrat de fer els posts cada dia, per mantenir-nos tant ben informats. Això sí que és difícil, cada dia un i cada dia interessant.
Seguirem pendents de les evolucions del Casal d’estiu.

Anònim ha dit...

La feina ben feta ha de tenir recompensa, la veritat es que l'informe de la Neus no ens ha sorprés , estem molt contents i el del Sergi tampoc ens ha sorprés massa . Ha estat la Neus qui ha triat el que volia fer aquest cap de setmana, i la veritat es que ho tenia ben clar, mama,papa m'agradaria anar a casa de la platja, i poder anar amb el Sergi i el Roger a la platja, pero com que aixó ja teniam pensament de fer-ho i així li hem dit per el que l'hem deixat triar una altra cosa que ha estat anar a sopar tots junts, i en el Sergi li hem deixat triar on o millor dir que volia sopar, que també ho tenia molt clar, un franfurt, famfur com diu ell. Així que tots contents.
Vull aprofitar per felicitar a tot l'equip docent que formeu l'escola, per la feina que heu fet, i esperem que l'any vinent sigui igual o millor que aquest.
Francesca.

Anònim ha dit...

Per no repetir-me, també em voldria afegir a les felicitacions del Jordi. A més a més també vull agrair que a l'escola mateix feu casal d'estiu. Sens dubte éns feu més fàcil la vida a les famílies. També vull felicitar a la Srta. Núria per tota la feina que ha fet amb els nostres "peixos". El Pol se l'estima moltíssim!Continuarem enganxats al blog durant el casal!!Sílvia Z.