29/5/08

Dijous, 29 de maig de 2008
INTERRELACIÓ
M’agrada molt que es treballi l’interrelació dels més grans amb els més petits.
És una manera de crear vincles entre els alumnes de la mateixa escola i aprendre a respectar-se els uns als altres, cosa que cada vegada costa més d’aconseguir.
Els alumnes més grans han d’ajudar als més petits i col·laborar amb ells. Els més petits han de veure en els més grans uns amics amb els que poden confiar.
La complicitat entre els alumnes no és fàcil, fins i tot a vegades costa que s’entenguin els nens d’una mateixa classe, però cal treballar aquests valors.
Una escola és una petita societat i per aquí hem de començar.
Avui els nens i les nenes de 6è. feien uns experiments amb imans. S’ho han passat molt bé i s’han involucrat molt. Estaven tan entusiasmats descobrint noves coses que la seva mestra ha aprofitat el moment, per què anessin a les altres classes a mostrar el que havien aprés: màgia amb els imans!
Han vingut a demanar-ne si els hi podia fer fotos. Res m’agrada més que deixar la meva feina burocràtica de despatx per anar amb nens plens d'entusisme a una altra classe, on ens reben amb un ampli somriure.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Experiments??? La meva informació era que els de sisè els hi havien fet màgia, jajaja...

Anònim ha dit...

LES ENCANTA ESTAR CON LOS MAYORES...SE SIENTEN IMPORTANTES DE SER AMIGOS SUYOS. EN EL PATIO TAMBIEN SE RELACIONAN MUCHO.
BUEN FINDE A TODOS-AS