28/1/08

Dilluns, 28 de gener de 2008
UNA TARDA A LA BIBLIOTECA
Són gairebé les set del vespre. Ha estat un dilluns amb els “mals de cap” normals.
Avui hi ha Claustre i he sortit un moment per veure com anava el futbol dels petits.
Tornava a l’escola a punt per tancar.
He sentit que de lluny em cridaven. La primera espontaneïtat s’ha tornat vergonya a mesura que s’apropava, però estava contenta de veure’m.
El seu germà arrufava les celles, això de trobar-me pel carrer, fora de l’escola, no li fa massa gràcia.
Tots quatre, el papa, la mama, la nena i el nen, venien de passar una estona a la Biblioteca.
Havien compartit contes, històries, descobriments...
És molt encoratjador veure famílies que esgarrapen temps al temps. Massa vegades deixem de fer coses importants per fer coses urgents.
Recordeu gaudir d’estones amb els vostres fills, recordeu no corre tant, recordeu col·leccionar moments i felicitats petites. Ja sé que us ho he dit altres vegades però us ho repetiré per fer-vos memòria. La velocitat de cada dia no ens deixa veure el paisatge que ens envolta.
Malgrat les males noticies sobre l’ensenyament, la falta d’educació i la desmotivació dels mestres, que cada dia surt a la premsa, hem de seguir treballant, ni que tan sols sigui per a una família que torna de passar una tarda a la Biblioteca.
Aquesta ha estat la meva felicitat petita d’avui.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Gràcies per fer-nos memòria. De tan en tan necessitem que algú ens ho recordi.

Anònim ha dit...

Hi ha dies que les teves reflexions són com "calbots" que ens fa recordar el plaer de viure amb els nostres fills. Gràcies

Anònim ha dit...

Molt be aquesta familia, un bon model a seguir. Es important trobar una estona en la nostra jornada per a jugar i compartir activitats amb els fills. Sabem que això suposa un esforç extra en el nostre dia a dia però crec que és gairebé tan important per al seu desenvolupament com una alimentació adequada, per exemple.