10/1/08

Dijous, 10 de gener de 2008
ANEM A LA RÀDIO
Avui hem anat a Com Ràdio amb els nens, les nenes, els pares, les mares i fins i tot alguna àvia de 5è.
Hem visitat les instal·lacions, els estudis, la sala d’informatius... i després hem fet un programa en directe.
Penso que ha estat una experiència interessant i instructiva.
La ràdio és una desconeguda per a molts nens i ha estat una bona manera de conèixer-la.
El programa, Digues COM, s’emetia en directe a les 20:00 del vespre i espero que hagi quedat prou bé. El penjarem a la web i podreu jutjar vosaltres mateixos.
Hem parlat una mica de tot i de res en concret, però el conductor del programa, Miquel Giménez, els ha fet reflexionar una mica sobre la lectura i els jocs de la Play, la DS i la Wii. Sort que ahir em van explicar, els petits de 2n., les diferències que hi ha entre elles.
Unes de les coses que m’he adonat és que alguns nens són força diferents en presència dels pares. Exterioritzen un caràcter més fort i menys paciència. Evidentment altres es manifesten tal i com són sempre, encantadors i educats.
Amb la Tutora, la M. Dolors, ens ha quedat força clar que hem de treballar, a classe, més valors com la generositat, la tolerància i la paciència. Ho tindrem en compte.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt bona la idea de posar el programa de ràdio a la web de l'escola, així he tingut la possibilitat de poder-lo escoltar i el que més m'ha agradat ha sigut veure com uns nens de 10 anys s'expressaven amb tanta naturalitat, espontaneitat i educació. Tot i estar en un programa de ràdio no se'ls sent gens nerviosos i parlen amb molt de criteri. Felicitats a l'escola i a la seva tutora per preparar i educar aquests petitets homes i dones.

Anònim ha dit...

Ha estat una experiència molt interessant, tant com pels nens com pels pares. Tens raó en quant al que dius dels valors que s'han de treballar amb ells. No deixen de ser nens i, molt sovint reaccionen com a tal. Un cop a casa, amb la Judit vam estar parlant molta estona sobre l'experiència que havíem viscut i entre les dues vam arribar a la conclusió de l'important que havia estat tenir la ocasió, probablement única, de vistar les instal.lacions, saber el qué és la ràdio, parlar en directe i que tanta gent els hagi pogut escoltar i, sobretot agrair-vos, a tú i a la Srta. M. Dolors, l'esforç fet perque això hagi estat possible.
Cristina

Anònim ha dit...

HOLA SOC UNA DE LES NENES QUE VAN ANAR A LA RADIO MU BAIX PASAR MOLT BE EL PRESENTADOR ERA MOLT SIMPATIC EN RESUM TOTA LA CLASE SU BA PASAR MOLT BE



SARAI

Anònim ha dit...

Estic d'acord, els nens actuen com a nens i això es lo bo de la seva intervenció amb la seva espontaneïtat i ingenuïtat sempre ens sorprenen.Els pares volem que els nostres fills siguin els millors i sovint ens pensem que tenen que ser perfectes i això no passa. La Maria es molt espontània i li feia molta il•lusió anar a la radio, li agrada molt parlar on sigui, no té por, però té geni i ho demostra, després s'ho pensa i rectifica , s'ho va pasar molt bé . No va malament una lliçó de tolerància, paciència i respecte, que crec que son valors fonamentals a la vida i que tots els pares intenten inculcar als seus fills. A vegades es veuen les coses des de altres perspectives i no per això son menys tolerants, esta clar, tots farem un examen de consciència per tenir millor comportament. Penso que tots en general han estat molt bé, era una tasca difícil per què no hi havia res preparat, ni tant sols se sabia de que parlarien però finalment no ha arribat la sang al riu i tot ha funcionat bé. Gràcies a les mestres, a la M. Dolors amb tanta paciència i a la Montserrat que han aconseguit que tot acabi rutllant, però sobretot no ho oblidem gràcies a l'espontaneïtat dels nens¡¡
Mercè

Anònim ha dit...

ha sigut supermegaguai anar a la ràdio berta

Anònim ha dit...

Aquestes sortides són una gran oportunitat. Tenint en compte que era tot improvisat, tantes persones dins la sala i hores del dia en que tots estem cansats va anar força bé. Ells són grans professionals. Van mantenir l`ambient distes, alegre i tolerant amb els comentaris de tothom. Els espectadors vam passar una molt bona estona. MS

Anònim ha dit...

jo crec que va ser la visita interesant i divertida ,i en el programa mo vaig pasar molt be.En resum que tot va estar entretingut i molt divertit! Judith.A