14/9/07

Divendres, 14 de setembre de 2007
PRIMERA SETMANA
Ja hem passat la primera setmana, de fet no ha estat complerta, però si la primera del llarg curs que tenim per endavant.
La veritat és que sinó fos per les carteres noves, els estoigs de tres i quatre pisos plens de tot tipus de colors amb la punta afilada, les agendes gairebé buides i la il·lusió per descobrir coses noves, no semblaria que hem fet vacances.
Els petits no recorden on és la seva classe i els de 2n., que han estat dos anys a la mateixa, ara que han canviat, s’equivoquen i entren a la de l’any passat.
Avui he anat un momentet a la classe dels Pollets i m’ha sorprès la tranquil·litat que hi havia, però si paraves atenció senties suaument música de Mozart. Genial.
No som un país amb gaire tradició musical a les escoles, a mi m’agrada molt que els nens cantin i escoltin molta música però en el currículum actual de la Generalitat la Música tant sols hi cap una hora a la setmana. Com a mestra de música que sóc, aconsegueixo que els meus alumnes estimin la música i coneixin varis estils, autors i sobretot que aprenguin a escoltar-la, la llàstima és que quan passen a la ESO només els hi donen llenguatge musical, avorrit, difícil i molt feixuc. Malgrat tot jo seguiré apostant per les audicions i el cant abans que la teoria que no els hi agrada gens, l’obliden aviat i només fa que deixin d’interessar-se per la música de sempre.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Aprofitant aquest comentari sobre el començament de curs us voldria informar que aquest mes de setembre tambe han començat la temporada al Guasch Teatre i us recomano els espectacles infantils; aquesta tarda hem anat a veure "Peter Pan" i ens ho hem passat pipa. http://www.guaschteatre.com

Guillem Carbonell ha dit...

Montserrat, vas poder seguir les instruccions del Miquel per allò de les fotos-diapostives al blog? Sinó avisa'm i t'ajudo.

Montserrat ha dit...

Hola Guillem, la veritat és que no ho vaig veure i m'extranyava molt que no em diguessiu res. Ho miro, ho estudio i et dic alguna cosa. Moltes Gràcies

Unknown ha dit...

M'agrada la música, però musicalment sóc nul. No tinc oïda per tocar un instrument i mai vaig estudiar música, més enllà de història de la música i poder reconèixer certs compositors clàssics, però no tinc cap tipus de formació de solfeig ni llenguatge musical, i ara per exemple no puc ajudar al meu fill que fa 5è i fan solfeig o llenguatge musical. Trobo que hagués esta bé, rebre les dues formacions.