4/9/07


Dimarts, 4 de setembre de 2007
ELS POLLETS I ELS CARGOLS TORNEN A L’ESCOLA
Avui els més petits han tornat a l’escola. La veritat és que han plorat, alguns més que altres, però han plorat.
Sempre passa que ploren els més veterans, en canvi els nous ho miren tot amb els ulls ben oberts, sense saber massa bé el que passa al seu voltant.
Sempre he admirat les mestres que estan amb els més petits, cal que siguin carinyoses i tinguin molta paciència. Que treballin amb tranquil·litat, a fi de crear un ambient de seguretat i el màxim agradable possible.
De ben segur que la Isabel, l’Anna, la Maria i la Mónica faran que els nostres petits estiguin feliços i vinguin contents a l’escola.
Benvinguts a tots i a totes.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola!!!!
M'agradaría animar als pares i mares dels 'nous' pollets, que expliquin les seves impressions sobre els primers dies.
El meu petit aquests any farà p-3, i també va plorar molt els primers dies, però ara ja porta casi dues setmanes demanant per començar el cole...( no és cap indirecta per l'any que ve, eh Montserrat...).
Un petó i bon curs!!!
Laia.

Anònim ha dit...

L´Andrea també començarà P3, i espero que aquest any no tingui que sortir la Srta. Elena per ajudar-me a "despegarla" de l´arbre de davant l´escola perque entri a classe....el curs pasat li va durar 2 setmanes!. Jo ja estic tremolan... Eva

Berenguer ha dit...

Probablement la nena avui, com a bona polleta nova, s´ho ha mirat tot amb ulls esbatanats, curiosa. Ni quan l'han deixada , ni quan l'han recollida, ha plorat gens.

Anònim ha dit...

Enhorabona berenguer, la teva nena és tota una campiona!!!(de moment) , a vegades el segon dia és pitjor...

Laia

Odalric ha dit...

Un nou començament amb els nous plançons que fer créixer...

Endavant!