13/9/07

Dijous, 13 de setembre de 2007
SABATES I XANCLETES
Avui ha calgut curar dos genolls pelats, una torçada en un turmell i un cop al cap... tot degut al mal calçat que porten alguns nens i nenes.
Una de les lluites de cada setembre és el tema del calçat. Durant l’estiu han anat amb xancletes, no massa còmodes però molt pràctiques, i ara no hi ha manera de fer-los calçar correctament.
Cal que recordem que a l’escola no poden venir amb xancletes, això hauria de ser evident ja que no poden córrer pel pati, no poden xutar la pilota, no poden baixar bé les escales, és molt més fàcil que et trepitgin i et facin mal, per no dir que se les treuen contínuament i apareixen a l’altre costat de la classe, o bé te’ls trobes al terra, descalços, tot espolsant la pols dels peus.
Us ho podeu ben creure.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

No soc metge, pero per propia experiencia, us recomano calça molt be al nens, si despres de grans no volem que es trobin am problemas a la seva columna i als peus. No em preocupa que no puguin corre o salta...ara ho poden fer tot, els problemes venen despres.
Bona nit.
Cris

Anònim ha dit...

El cas, és que els sembla, que si encara van amb indrumentària d'estiu les vacances no han acabat del tot. Missatge rebut, avui anem amb bambes i mitjons (potser perquè tenim gimnàs?)
Judit

Anònim ha dit...

M'agradaría saber si els peixos encara fan una mica de migdiada, després de dinar.
Canviant de tema,tenim agenda!!!
Crec que ha sigut, de moment, el que més il.lusió li ha fet; aixó, i no haver de pujar escales.