10/9/07


9 comentaris:

Anònim ha dit...

Que tingueu una molt bona tornada tots i totes, i que el curs vagi super bè... us anyorarem pero estarem en contacte.
Fins sempre.

Familia Tortosa Casanovas

Odalric ha dit...

SOM-HI! :)

Anònim ha dit...

Espero que haureu tingut tots un molt bon estiu i que haureu tornat amb les piles ben recarregades. Bona tornada a l'escola a tots i endavant amb el blog ja que forma part de la nostra rutina diaria.

Anònim ha dit...

El meu fill ha entrat molt content i jo que patía perquè l'any passat va plorar una mica (recordo a la srta. Elena l'any passat agafant amb força a un nen perquè no se li escapés, que plorava i cridava amb tanta força...), però avui ha estat molt bé. Sempre n'hi ha algú que plora, però és normal. Ara ja estic relaxada i contenta. Feliç tornada a tots i que tingueu un bon curs!!! Sonia.

Anònim ha dit...

Bon dia a tothom i feliç tornada!Després de passar un "cert" neguit per veure com aniria l'entrada al cole, estic contentíssima de que el Pol hagi entrat tan tranquil...Per cert, que li vaig ensenyar el cartell de "Benvinguts" que hi ha penjat al blog i em va dir que eren la Marta Pino i ell mateix!!! Una abraçada

Anònim ha dit...

Ja hi som!!! Bon dia a tothom. Jo avui portava un de cada, un que tenia moltes ganes de començar(2º) i l´altre que ja m´havia amenaçat que a la porta de l´escola es tiraria al terra, cridaria i ploraria(P-3). No sabem si la cartera nova ha fet el efecte que esperavem o bé ens pren el pèl, però la veritat és que ha entrat content. Demà serà un altre dia...Olga.

Anònim ha dit...

Tots estem a punt de començar el nou curs. Fa uns dies que ja estem suavitzant l'operació tornada i el nostre fill ha tornat amb moltes ganes de retrobar-se amb els amics, amb les mestres, d’aprendre coses noves, i també amb la motivació afegida de que ja es a P-4, els més grans de la seva part de l’escola. SEMPRE POSITIUS !!

Anònim ha dit...

hola!!!
soc la yasmine
aquest any he començat una nova etapa y hos agraeixo tot el que heu fet per mi
per que aquest any no em sera dificil per que gracies a vosaltres tinc un nivell alt
gracies
yasmine

Anònim ha dit...

quina alegria...els nens estàn contents, amb ganes de tornar demà,amb ganes de sopar doreta, i per fi, ha dormir a una hora dessent!!!!!