22/7/07

Diumenge, 22 de juliol de 2007
VACANCES
Moltes vegades m’havia trobat amb anècdotes, o històries, o temes interessants que volia compartir amb les famílies de l’escola i mai havia trobat la manera de fer-ho. Vaig entrar en el món dels blogs per casualitat, el setembre de l’any passat. Un amic del meu germà en tenia un i quan ho vaig descobrir vaig pensar de seguida en fer-ne un de l’escola.
Vaig començar tímidament, sense fer soroll i ni tan sols li vaig donar massa publicitat però el resultat obtingut ha sobrepassat qualsevol expectativa.
La feina de la nostra escola no ha canviat però sí que ho ha fet la seva dimensió cap a l’exterior.
Al llarg de tot el curs he descobert persones sensibles, maneres diferents de veure coses, nous amics, famílies extraordinàries, recolzament i emocions.
Escriure el blog és un esforç per a mi, sempre ho faig fora de l’horari escolar i quan he acabat amb les meves tasques familiars. A vegades estic contenta, a vegades estic cansada, a vegades estic decebuda, a vegades satisfeta amb la feina feta, a vegades trista o enfadada... però sempre he estat sincera en tot allò que us he volgut transmetre, millor o pitjor.
Vull que aquest blog sigui planer, sincer, que apropi una de les moltes realitats educatives del nostre país a les famílies que ens coneixeu, a les que no ens coneixeu, als que teniu fills o no en teniu... tan és, la societat la fem entre tots.
És per això que us dic que no m’estic acomiadant, tan sols m’agafo unes vacances i espero retornar amb noves idees, amb noves expectatives i amb tots vosaltres el proper curs.
Gràcies per ser-hi. Sigueu feliços.

11 comentaris:

Anònim ha dit...

ara descansa i carrega totes les piles per el curs vinent, que espero i desitjo sigui tan emocionant com el passat. gracies per el blog i per tot.
familia manero

Anònim ha dit...

Es curiós Montserrat jo mai havia participat en un Blog y menys sabía al que era. La veritat es que cada matí quant poso en funcionament el meu ordenador amb conecto per veure el que has escrit...m'encanta llegir-te i t'haig de dir que hem transmets molta sensibilitat i emocions i alguna que altre llàgrima a vegades. Has de sentir-te orgullosa de la feina ben feta i aquest blog es un gran exemple. Som molts el que et llegim hi esperem retrobarte el setembre amb tantes ganes com aquest any.
Moltes Gràcies per les teves paraules dia a dia, i ara a descansar i que tinguis unes BONES VACANCES!!!

Gracies a l'escola també... hi ha la Isabel en especial per tenir la paciencia per ensenyar el Marc sé que ha prés molt i jo se que és gracies a ella. Ja t'ho dit alguna que altre vegada. Petons i et desitjo també unes Bones Vancaces.

Bé... a tots que llegiu aquest blog lo dicho i fins setembre.

Petons

Berta

Anònim ha dit...

La veritat és que el teu blog, el de l'escola, s'ha convertit en el blog de molts de nosaltres.
Jo mateixa me trobat, sense voler, explicant històries de la meva infància.
Espero que descanseu aquestes vacances,sense oblidar-me de felicitar-te per l'esforç diari i demanar-te que continuis amb aquesta tasca.
Bones vacances!!!!
laia

Guillem Carbonell ha dit...

Bon estiu Montserrat, que t'ho passis molt bé amb els teus i gràcies pel blog !!! Guillem

Anònim ha dit...

Al igual que la Berta cada dia al matí quan engego l'ordinador el primer que faig és anar directament a llegir el blog, ja s'ha convertit en una rutina, i m'atreviria a dir que no m'he perdut ni un sol dels comentaris diaris que fa la Montserrat.
Aquest blog s'ha convertit en molt més que un simple lloc on s'hi escriuen experiencies, s'ha convertit en una "finestra" oberta on els pares podem veure que fan els nostres fills a l'escola i on ens ensenyen moltes coses que després podem transmetre als nostres nens.
Montserrat desitjo que carreguis
piles aquestes vacances i al setembre tornis com a mínim amb les mateixes ganes i il-lusió amb que has escrit el blog aquest curs.
BONES VACANCES A TOTHOM!!!!

Anònim ha dit...

Gràcies Montserrat pel teu blog. A mí m'ajudat molt a connèixer la escola. Que siguis molt feliç aquestes vacances amb la teva família i sobretot que descansis molt. Una altre vegada, Gràcies. Bones Vacances! T'esperem al setembre. Sonia. (no sé qué més expresar-te)

Anònim ha dit...

I...ara toca descansar, jo tambè he descobert el blog i ha estat tot un goig poder participar i coneixer totes les opinions i llegir cada día el que deias en ell, i el que deiem tots plegats, un BRAVO per la idea i la dedicació diaria, dons es un gran esforç desprès de una jornada agotadora.
Desitgo a tots i totes que tingueu molt bon estiu i que podem carregar les bateríes.
Donar una vegada mès les gracies a l'escola i a tot el seu personal, en part estic una mica trista perque ja saps... el Sergi ja ha acabat i la Sandra ja va a fer els 21, pero hem format part de la historia de la nostra escola i pert tant ja forma i formará part de les nostres vides.
Com dius tu, res de despedides tan sols FINS SEMPRE!!!
Bon estiu Montserrat, a tu i als teus, estarem en contacte.
Gracies per tot.
Dolors Casanovas i familia.

Anònim ha dit...

BONES VACANCES X TOTS!!!!!!
PETONS.
ALEXANDRA-CRIS

Anònim ha dit...

Es fàcil afeccionar-se a llegir unes lineas que parlen de l`Escola.Allà on portem els nostres fills deixem una part de nosaltres. Són escrits propers a la nostra realitat, planers i plens de sensibilitat i pedagogia. Ara ens toca esperar al Setembre.
M.S.

Anònim ha dit...

Mira per on, uns dies que no conecto el blog.. i resulta que te'n vas de vacances !!! Ben merescudes, per cert.
Bé la idea del blog ha estat genial, saps que t'ho he comentat per escrit, de viva veu.. m'ha encantat i he descobert que escriure-hi és divertit, cada dia espero el teu missatge, hi ha dies que invita a escriure, d'altres a reflexionar internament, però en definitiva, penso que ha estat una genial idea que has de mantindre.
Bones vacances a tots
família Anguera-Aixalà

Odalric ha dit...

Espero que estiguis descansant molt i molt bé :)

Cuida't molt i fins aviat!