15/7/07



Divendres, 13 de juliol de 2007
TARDA DE FUTBOL
El divendres per la tarda vam fer el Campionat de Futbol. Els equips eren mixtes, és a dir, vam barrejar els petits amb els grans.
Va ser una bona experiència.
Quan juguen nens i nenes de la mateixa edat la competició entre ells és molt forta i no es tenen gaires miraments a l’hora de fer-se entrades o enfadar-se per una falta, en canvi, al jugar amb petits i grans barrejats, tot va canviar.
Els petits s’esforçaven molt i els grans no van fer en cap moment entrades fortes al seus companys, fins i tot els hi passaven la pilota i els animaven.
Aquesta complicitat entre companys de la mateixa escola és molt interessant de treballar i felicito als monitors per tenir aquesta iniciativa.
Va ser una tarda emocionant i al mateix temps tranquil·la.
Els equips eren Itàlia, Alemanya, Brasil i Argentina. A la foto hi teniu els resultats finals i tots els components de l’equip amb els dos monitors.
A què fan goig?

6 comentaris:

Anònim ha dit...

ES VERITAT FAN MOLT GOIG TOTS JUNTS A LA FOTO .S HO VAN PASSAR MOLT BE : ) EL CASAL D ESTIU ESTA RESULTANT UN EXIT COM CADA ANY.PERQUE ELS MONITORS SU CURRANT.

Anònim ha dit...

Jo penso el mateix. Els monitors tenen moltes ganes de treballar i moltes idees perque funcioni tot molt bé. MOLTES FELICITATS!! .

Anònim ha dit...

L´esplai es fa extensiu de l`ambient familiar i arrelat al barri que caracteritza l`Escola.Es per això que us permet fer aquestes activitats i dinàmiques plenes de companyonia.
M.S.

Unknown ha dit...

Una abraçada des de Tarragona i bona feina a la vostra escola ;-))

Anònim ha dit...

la veritat es que va ser molt divertit i ens ho vam passar molt be,tant els que van perdre com els que van guanyar.Fa poc ja vam fer una cosa semblant pero amb les olimpiades de grecia i... va ser super divertit!
be espero que continuem fent coses d'aquestes
Eva Perales

Anònim ha dit...

Si que va ser un dia molt especial, tant pels nens com per nosaltres, veure'ls entrar pel matí tots ben equipats amb les samarretes del seu equip preferit, o les botes de futbol,... .
Tots esperaven que arribés la tarda per jugar i marcar molts gols.
Va ser molt gratificant veure la complicitat dels més grans amb els més peques i de la esportivitat amb la que van jugar tots plegats.


Anna