26/8/07

Diumenge, 19 d'agost de 2007
INUNDACIÓ
Tenim per costum anar de tant en tant, durant les vacances, a donar una ullada per l’escola i comprovar, així, que tot està correcte.
El Sr. Pinyol obre la porta i entra ben decidit quan els seus dos peus queden coberts per un mar d’aigua. Un cop superat l’ensurt investiga d’on prové la font: al vestíbul d’anada cap el pati hi troba un gran sortidor d’aigua que surt d’una de les canonades.
Ràpidament tanca l’aixeta i es disposa a demanar reforços.
Quan em truquen a mi, agafo els estris de salvament (galleda i motxo) i ben decidida baixo Galileu avall pensant què com arriben a ser d’exagerats.
Quan arribo a l’escola el vestíbul era literalment una piscina, allò era impossible de recollir.
El que se m’acut és trucar als Bombers. El primer que em pregunten és quants centímetres d’aigua hi ha i jo contesto que uns 5 ó 6 cm, resposta equivocada... els Bombers no venen si no hi ha als menys uns 20 ó 25 cm. (durant uns instants tenim la idea secreta de deixar l’aixeta oberta fins arribar als 20 cm)
La companyia d’assegurances ens arregla el desperfecte però no ens envia ningú a treure l’aigua.
L’últim pas va ser trucar al RACC i llavors ens van enviar un camió cisterna que va aspirar, en qüestió d’una hora, tota l’aigua.
Un cop el terra sec vam analitzar la magnitud de la tragèdia.
Si doneu una ullada al vostre despatx de ben segur que hi ha tocant a terra alguna carpeta, un parell de pòsters enrotllats, alguna bossa, paper per la impressora o la fotocopiadora... tot queda fet un desastre, per no parlar del fang que s’acumula. Però tot això ja és una altra història, quan tornem de vacances hi tornarem a pensar i ho tindrem tot a punt per començar.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Bon dia, quina manera de tornar!!!
Encara gracies, que aneu a fer una ullada!!!.
Ja queda menys, encara que el pekes, no tenen cap gana de començar. Aixo que son petits, perque a mi tornar a començar, ha estat molt dur.
Aprofiteu el dias que restan...
Petons.
Cris

Francesc Puigcarbó ha dit...

Vaja! comenceu amb mal peu, molt bo aixódels 20 cms d'aigua, en prenc nota per si de cas.

Anònim ha dit...

Sé de què parles !!!, ens va passar l'estiu passat, i l'aigua no sortia per una canonada, sino pel WC, imagina l'amplada de la tassa i tot allò era un sortidor!!, en menys de 2 minuts a l'oficina hi havia més d'un pam d'aigua, amb l'agravant que es terra de plaques i el cablejat va per terra... ni t'imaginis com petaven els ordenadors. La cuba va apareixer el mateix dia, l'andemà la brigada de neteja intentava treure el fang de taules, cadires, armaris, portes... vaig decidir que aquest any, per si de cas, jo a l'Agost faria vacances i que un altre es mengi les emergències d'estiu.
Judit