17/4/07





Dimecres, 17 d’abril de 2007
EL COLOR BLAU
En mig dels dracs, les princeses, els Sants Jordis, les roses i el Mercat del Llibre que estem organitzant, els més petits de l’escola es dediquen, amb tranquil•litat, a fer de grans artistes, tot aprenent el color blau.
La majoria encara no parlen però, quan els hi preguntes, assenyalen tot allò que troben de color blau, o vermell, o groc... el garbuix de colors és força complicat per la Classe dels Pollets.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Quins artistassos!!! Aixo que feu amb els mes petits te molt merit, ells en prou feines (o gens) poden expressar amb paraules tot el que veuen pero us asseguro (per la part que em toca) que ho van assimilant. Ahir en Marti (que es un "Pollet") entre diversos llapisos de colors agafava el blau, li era familiar. Felicitats Isabel i Gemma!

Anònim ha dit...

Estic totalment d'acord amb la Lourdes, encara que el Toita o "tete" per ell tot es de color vermmmmmelllll!!!!.
Mira que probem de dir-li blau pero no hi ha forma!!! Gemma como tens l'esquena? et veig en aquesta posisió...i ja hem fa mal a mi l'esquena.
Estic super contenta de l'escola i sobretot de les profesores FELICITATS Isabel i Gemma!!! sou una caña...
Berta

Anònim ha dit...

Cada cop que entro en aquest Blog, m´enrecordo de la meva feliç etapa d´alumna a l´Escola del Carme. Ara que veig a la meva filla, veig la tasca tan important que esteu duent a terme.
Seguiu així
Silvia