2/3/10

Dimarts, 2 de març de 2010
CONCURS DE RECEPTES PER BERENARS
Un dels objectius constants a l’escola, que mai deixem de banda, és aconseguir que els nostres alumnes mengin d’una manera SANA I EQUILIBRADA.
La lluita per aconseguir esmorzars sans i variats dura de fa temps. La veritat és que hem aconseguit desterrar de l’escola la bolleria industrial, els dolços, la xocolata diària, les galetes...
Dona goig veure moltes de les carmanyoles que prepareu, amb fruita ben talladeta i variada, amb entrepans fets amb pa del dia, amb embotit diferent cada dia... entretenir-vos al matí en preparar aquests esmorzars, tots aquells que treballeu, és ben bé un projecte de futur que els vostres fills ara no valoren però que els ensenya uns hàbits molt importants.
Els nens que es queden a dinar a l’escola tenen molt més fàcil portar una dieta equilibrada. Evidentment hi ha excepcions, però acostumen a menjar sense manies, molt més variat i no qüestionen mai que es poden deixar menjar al plat o no menjar el que se’ls hi posa.
Aquest mes de Març els nens i les nenes d’educació infantil (P3, P4 i P5) treballarem el tema de l’alimentació, la importància que els aliments tenen en la nostra vida quotidiana, etc, etc.
Per tractar el tema d’una manera més engrescadora i implicar-vos a tots farem un concurs de RECEPTES DE CUINA PER BERENAR, SENSE FOC.
Us animem a presentar receptes originals i divertides que puguin agradar als nens i canviar els berenars i esmorzars.
Podeu participar tots, encara que els vostres fills ja estiguin a Primària.
Les envieu al correu de l’escola (escoladelcarme@hotmail.com) o les doneu a ells per que ens les donin.
Les guanyadores les farem a l’escola quan finalitzem el tema. Ahhhhh i de cada classe sortirà una recepta guanyadora que tindrà premi.
Apa, ja us podeu posar mans a la cuina!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Apa aquí!!!
feina i més feina!!!
Tú t'ho deus passar pipa, no??

Laia

Anònim ha dit...

Que be!!! ja començo a pensar quina presentarem.

Anònim ha dit...

Es poden fer amb microones???

Anònim ha dit...

Hace 60 años mi berenar favorito era barrita de pan con tomate y anchoas
Jose

Laura P3 ha dit...

Jo ja he rebut dues receptes delicioses aquest matí, amb dibuix inclós.
us animo a tots a participar!!


Laura