1/3/10

Dilluns, 1 de març de 2010
CLAUSTRE
Avui, com la majoria de dilluns, teníem Claustre.
Un dels temes del dia era la valoració del Projecte.
Tot i que ho vam programar perquè durés una setmana ens hem trobat que encara volem seguir treballar una miqueta més.
Semblava que el tema no donés per massa, però un cop engrescats ha donat molt de si. El continuarem fent una setmana més, i poder així acabar d’arrodonir conceptes.
Els Claustres són reunions peculiars. A la nostra escola acostumen a ser reunions tranquil•les, sense enfrontaments.
Hi ha una ordre del dia i a partir d’aquí gira la reunió. Un cop acabats els temes que calia tractar acostumem sempre a parlar dels alumnes, dels pares, anècdotes, conflictes... tothom hi diu la seva.
M’agrada veure que formem un bon equip, que es preocupen, que busquen coses noves i que no protesten per idees i iniciatives noves que poso damunt la taula, tot i que saben que això els hi portarà més feina i que no podem trencar la dinàmica del curs.
Avui ha sortir del Claustre la idea d’un Projecte pels avis (que ja us explicaré), unes xerrades sobre consum responsable, les tapes dels àlbums, el que farem per Pasqua...
Però el més important de la reunió d’avui és la sensació que ens ha quedat de la col•laboració de la immensa majoria de les famílies. Els nens han portat molt material pel projecte: llibres, maquetes, fotos, alguns han fet sortides familiars per veure transports... la sensació de no treballar sols és molt agradable pels mestres i sobretot molt motivadora.
Gràcies a tot aquells que d’una manera o altra us heu implicat. Ahhh i gràcies als pares que han fet aquests treballs que llueixen a la classe.


1 comentari:

Anònim ha dit...

La veritat es que no imaginava que fessiu claustre tant sovint, jo i suposo que com jo molts altres, pensava que aquesta mena de reunions es feian de tant en tant, i la veritat es que em sembla perfecte que ho feu, compartir una estona estre companys de feina, unificar criteris, expossar diferents opions, considero que es bo tant per vosaltres com equip, com pels alumnes, com pels pares. Es maco saver que un projecte inicial d'una durada determinada hagi estat allargat, ja sigui per arradonir conceptes, per motivació, per interés.
Francesca