2/4/09

Dijous, 2 d'abril de 2009
ÀLBUMS
Malgrat la pluja, avui hem donat els àlbums.
Fan molt de goig i ells van molt contents carregats amb la feina del trimestre.
Volia fer fotos de totes les boniques tapes però he estat molt enfeinada aquesta tarda i no he arribat a temps de fer-les. Ho faré el proper trimestre que ja serà estiu i estarem tots molt contents.
Ja us ho he dit alguna vegada, però ho repeteixo, cal que us mireu els àlbums amb calma. Ho comenteu amb ells, els feliciteu per la feina ben feta i els animeu a millorar allò que cal millorar.
Valoreu l’esforç i el treball. És molt important que ells vegin que a vosaltres us interessa allò que han fet.
Avui he sentit que un nen li deia a la seva mare:
- eiii no et miris l’àlbum fins que jo torni de piscina!!!
- No, tranquil que no ho faré. Ho farem junts.
Genial. Si aquest nen li fa il·lusió mirar l’àlbum amb la seva mare vol dir que a casa es valora la feina, que seuen a mirar-lo i que ell és molt conscient d’aquest detall.
A tots ens agrada que se’ns valori la feina. Quan fem un pastís esperem la reacció i els comentaris de qui el prova, si presentem un informe esperem que el trobin bé, si pugem les vendes ens dóna satisfacció i tenim recompensa econòmica i si trobem el problema de qualsevol cosa ens agrada que se’ns feliciti.
Als nens els hi passa el mateix.
Jo penso que l’autoestima també és un valor i que cal treballar-lo. En la mesura justa, ni massa ni poc. L’equilibri és sempre complicat però amb constància sempre l’arribem a trobar.
Sóc partidari dels premis (també ho sóc dels càstigs).
Si penseu que han treballat i s’han esforçat recompenseu.
El tema dels premis mereix un post. Demà en parlaré.

10 comentaris:

Jordi Martinez ha dit...

Moltes felicitats pels àlbums tan xulos i per la feina ben feta que heu fet aquest trimestre.
Ahir varem estar mirant els àlbums pàgina a pàgina i l'Arnau ens anava explicant, amb tot detall, la feina que havien fet i l'anecdota de cada fitxa...i el que més il-lusió li feia era ensenyar-nos els comentaris que la Srta.Marta (P5) li havia escrit, amb aquella "carona" somrient o trista que ella hi afegeix...:-)
En definitiva varem passar una estona molt divertida i orgullosos de que va a una escola que fan les coses ben fetes i aprenen molt.
Bona pasqua!!!

Silva M. ha dit...

Puff, avui m'agradaria dir o explicar tantes coses..... nosaltres desprès de estudiar (es lo primer que fem quan arribem a casa) y sopar, vam mirar el àlbum, comentant lo maco que hi havia quedat, pagina per pagina i la tapa tan xula (desprès de 3 tamanys de cartolines que van tenir que comprar) on havia fallat i on ho havia fet bé. Tot això que estava preocupada pel company d'escola Blas que havia sofert un accident a piscina, mes tard vaig s'apiguer que tenia un dit trencat i li havien enguixat casi mitja cama, però està bé, però que es preparin tots!.
Avui aprofito també per felicitar a totes les Francesca's o Lola's. I sisplau diguen's tenim que tallar les 2 cames a la Vella Quaresma? i Quan l'em de cremar?
Molt bona Setmana Santa a Tots-es.

Anònim ha dit...

Nosaltres aquest any no tenim àlbum. L'eric es molt petit, però vaig mirar el àlbum dels meus nebots
Molt bona Setmana Santa.

Noelia Massagué

Anònim ha dit...

Ahir a casa va ser una arribada plena d'emoció... No mama tu no ho mires, jo t'ensenyo i t'ho explico i així va ser, full per full, vam llegir els contes del Joan i la Tina ensenyant-los cap a fora com la Laura... Realment han après moltes coses, Gracies, gracies Laura per la teva paciència i constància i a tots Srta Montserrat, srta Elena Pilar Maria Dolors....

Anònim ha dit...

Soc del missatge anterior i m'he deixat de dir que som La Rosa i el Martí, Gràcies

Anònim ha dit...

La Neus portava tota la setmana dient que dijous portaria els albums, i divendres la mona que ja veuriem quanta feina havia fet. Nosaltres sempre els mirem junts, ens encanta veure la cara d'emomoció d'ells. El trimestre passat el Sergi estava super content, quan li deiem aixó ho has fet molt bé pero també acceptava quan li deiem que aixó ho podia fer millor. Al primer trimestre com a premi els vam deixar estria que era el que volian fer d'especial durant al cap de setmana i van triar anar al teatre. Ahir com era el meu sant (Gràcies Silvia per la felicitació), vam arrivar una mica tard a casa i la Neus anava dient, sobretot no mireu els àlbums, li vam tindra que prometre que no ho fariem, i la veritat es que ens va costar molt al Cristobal i mi fer-ho pero una promesa sempre s'ha de complir, així donçs ho farem tots quatre tranquil-lament al cap de setmana. Felicitats a tots per la feina ben feta
Molt bona Setmana Santa a tots,i espero poder gaudir del blog durant la setmana vinent, encara que si no es així no passar res, també mereixes un descans Montserrat.
Francesca

Anònim ha dit...

Passem una estona molt agradable mirant els àlbums. La meva filla no em permet ni estossegar ni un petit badall (eren les deu de la nit)ja que vol dir que no estic prou atenta. Personalment disfruto molt quan em llegeix les fitxes d`ètica i veig els dibuixos que acompanyent el text. Jo aquesta assignatura no l`havia fet i aprofito per insistir en el que treballeu. MS

Nuria Alonso ha dit...

YA era muy tarde ayer cuando llegué y no nos daba tiempo a ver los trabajos, antes de irse a dormir, MArta insistió en que no podía verlos, por supuesto dije que no lo haría sin ella.... pero... yo no prometí nada... así que comprobado que el sueño había hecho efecto, me dispuse a ver los albumes, pasé las hojas despacito, comprobé la letra de la primera hoja y de la última, verifiqué progresos, disfruté interpretando dibujos, me llenaron de orgullo los comentarios de la srta MArta (no dejes de hacerlo), que cantidad de sumas!!!!,...esta tarde por fin los hemos visto juntas (por primera vez por supuesto) he dejado que me explicara, me he asombrado, la he felicitado, nos hemos reido... enfin estupendo. Solo por su cara de satisfacción el momento ha valido la pena. Gracias por vuestra dedicación.
También hemos visto los de Daniel, bueno... esto ya es otra cosa.. el esfuerzo de la srta MAria y la srta Elsa... de verdad no tiene precio. Gracias por vuestra paciencia y por conseguir que hasta al "dibuix lliure" le encontremos sentido y estemos muy orgullosos .

LOURDES ha dit...

S'HA ACABT EL 2on TRIMESTRE, QUE RÀPID QUE HAN PASSAT ELS DIES! PERO TOT MIRANT ELS ALBUMS COMPROBEM ORGULLOSOS QUE HAN APROFITAT EL TEMPS I QUE EL RESULTAT ES EXCEL.LENT, FELICITATS. L'ARNAU ENS HA ANAT EXPLICANT FITXA PER FITXA, CADA DIBUIX, EL LLIBRE DE CALCUL I SOBRETOT LES PARAULES D'ANIM I FELICITACIONS DE LA SRTA. MARTA (GRACIES MARTA NO SAPS COM HO VALOREM TOTS 3). BE, ARA TOCA DESCANSAR I DESCONNECTAR UNA MICA,QUE TOTS US HO MEREIXEU. ENCARA QUE SEGUR QUE TORNAREM, A REPASSAR ELS ALBUMS AMB ELS AVIS, TIETS ETC
BONA SEMANA SANTA!

Marta P5 ha dit...

No deixaré de fer els dibuixos, ho prometo. Personalment penso que un comentari sense una cara somrient o trista que també en poso no té sentit, al menys per als nens. Així que per la meva part, seguiré posant "carones".

Bona Setmana Santa per tothom.

Marta Revenga (Tutora de P5)