9/3/08

Divendres, 7 de març de 2008
SURERES I MURALS
Així de bonics han quedat els murals de les classes dels Cargols i dels Peixos.

Als nens els hi agrada molt portar fotos, quan les demanem, i veure que la seva està penjada.
Buscar fotos amb els pares, retallar-les i portar-les a l’escola l’endemà, els fa sentir protagonistes.
La decoració de les classes és molt important. Tots tenen algun treball seu penjat, les fotografies, els noms... és una manera de sentir-se com a casa.
Tots els nens haurien de tenir una surera a la seva habitació. Allà hi poden penjar les fotos que més els hi agraden, dibuixos, cromos... i personalitzar així el seu racó.
Si encara no la teniu aprofiteu la setmana vinent per posar-la. Veureu com ben aviat la tenen plena de coses. Pot ser una bona manera, i una excusa, per passar una estona junts quan siguin petits i, conèixer els seus gustos, quan siguin adolescents.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Es una bona idea, jo encara la tinc a la meva habitació, i la tinc compartida amb el meu marit. Pero avui al llegir el blog, em dono comte que la nena no la te.
Dema anirem de compres...

Anònim ha dit...

És molt bona idea, ara bé, no em veig penjant una surera. Tenen fotos a l´habitació que posen ells mateixos al armari amb el típic "bluetac", la cuina plena de dibuixos, la nevera "ni te cuento", dibuixos dels divers magic als vidres, la pissarra al passadís... crec que si posso una surera el meu marit en penja a mi.

Anònim ha dit...

Els meus fills comparteixen habitació i cadascu te la seva surera. Fa gràcia veure que hi pengen. Coses que a vegades llenceries les tenen allà penjades com a tresors-

Anònim ha dit...

LA NEUS JA LA TE FA TEMPS, I LI ENCANTA PENJAR DIBUIXOS I FOTOS AMB
ELS AMICS, TE LA CLAU DE SOL, EL PUK...
EN EL SERGI ENCARA NO LI HEM PENJAT, DONÇS ENCARA LI HEM DE FER L´HABITACIÓ NOVA, PERÓ COM LI TENDREM QUE TORNAR A PINTAR LI DEIXEM PENSJAR A LA PARET, DE MOMENT TÉ ALGUN DIBUIX I TB A LA SANBA I EL CARGOL, EN ELS QUE CADA NIT I MATÍ ELS HI FA UN PETÓ.
FRANCESCA

Anònim ha dit...

La nostra surera , de moment és la porta de l'habitació que està pendent de barnissar, i ho deixarem per més endavant. El primer que vam posar van ser les lletres de Martí, després va venir la Samba, l'escut del Barça i allà anem posant tots els nous personatges que coneixem... I una foto dels cosins, cada dia ho repassem tot...
Per cert el mural molt bonic, i molt divertit començar a fer deures junts... de moment!
Rosa B.

Anònim ha dit...

HOLA, SOC EL VICTOR. A LA MEVA HABITACIO TINC 4 SURERES. M´AGRADAN MOLT PER QUE FICO LES COSES DEL COLE.QUAN LES MIRO EN RECORDEN ELS NENS I SENYORETES. TINC LES COSES DEL COLE DESDE P3 FINS 4R I TAMBE ELS ALTRES CURSOS QUE QUEDEN .ADEU SENYORETA MONTSERRAT.