13/3/08

Dijous, 13 de març de 2008
BONA PASQUA!!!
Aquests finals de trimestre, amb tantes coses a fer, m’agraden especialment.
L’escola bull d’activitat.
Tapes d’àlbums, últims controls, conillets i ous de Pasqua... ja tenim les Mones a punt de guarniments. A veure que tal quedaran demà.
En mig de tota aquesta moguda les classes continuen amb el ritme habitual, aquesta és una de les coses que més m’agraden de l’escola. Malgrat les festes i el final de trimestre, les rutines segueixen i el ritme no para.
Els de 3r, 4r i 5è han anat avui a la sortida d’educació vial, per fer el circuit de bicicletes.
Els Óssos han fet macedònia. Tota una experiència que podreu veure en uns vídeos que hem penjat al web (http://www.xtec.cat/escoladelcarme/) i en les fotos.
Els Peixos han pintat el conill i els Cargols i els Pollets un bonic ou de Pasqua.
A la vella Quaresma de la classe de 2n ja no li queda cap pota per treure. Els de 1r miren les Mones, amb ulls ben oberts, que han fet els de 6è i que estan a la classe del costat.
Els Lleons han punxat, amb molta cura, el dibuix que demà guarnirà la seva Mona.
Tot està a punt.
La fotocopiadora treu fum i tothom reclama les tisores de “zigui-zaga”.
Aquesta moguda m’omple de satisfacció i d’energia. Cal encomanar als nostres petits aquest esperit festiu i les nostres tradicions.
M’agrada que ens desitgem Bona Pasqua, gairebé tant com Bon Nadal!!!

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Doncs BONA PASQUA a tothom i moltes gràcies per ajudar a mantenir vives les tradicions, sinó els anglicismes també s'ho menjaran i els nostres infants ja no sabran de que parlem... Bones vacances als qui en feu
Rosa B.

Anònim ha dit...

Bona Pasqua!!!

Anònim ha dit...

Avui també estic molt contenta. Desde les meves èpoques d'estudiant que aquest any faig les vacances com els nens.Així que...Bona Pasqua!!!!

Anònim ha dit...

Molt bona Pasqua a tots, i alerta a la carretera els que marxeu fora.
família Anguera-Aixalà

Anònim ha dit...

Bona Pasqua i que tingueu una bonica Mona

Anònim ha dit...

Fa uns quants dies que no he pogut
llegir el bloc i la veritat es que ho trobava a faltar, ara tinc una estona i he volgut conectar-me per desitja BONA PASCUA a tots i que "descanseu molt". la esperiencia de la macedonia ha estat un éxit, a la Neus li agrada molt. Ahí després de les banyeres i el sopar, vam estar mirant la feina d´aquest trimeste, la Neus com sempre ha explicat cada full plena de felicitat, i el Sergi molt content, anava dient samba, quadrat, rodona, vermell... El Cristobal i jo ens hem sorprés de la quantitat de coses que ha aprés. felicito de tot cor a totes les mestres per la seva dedicació.
Francesca

Anònim ha dit...

Bona Pasqua!!!De nou ahir vam disfrutar veient els àlbums i tota la feina que comporten!!Com ahir era el meu aniversari, el Pol al sortir del col.le em va dir que eren el meu regal d'aniversari!!El millor regal que podia tenir!!Una abraçada a tothom i a gaudir dels dies de descans!!Sílvia Z.

Silvia M. ha dit...

És fantastic veure gairebé en directe el que fan els nens i nenes, avui m'he alegrat moltissim al veure als óssos. És una bona manera per a incentivar als nens que provin les fruites. Ja estic desitjant veure la mona de pasqua d'aquest any. Els pares estem sempre disposats a colaborar en tot (encara que de vegades no ens arriben els missatges dels nostres fills a temps)
Bones vacances de Setmana Santa a tots.

Anònim ha dit...

Moltes felicitats pels albums tan xulos que heu fet i per les fotos i els videos dels nens de P4 menjant macedònia.
És genial que els pares tinguem aquest privilegi de veure els nostres nens a la classe fent les activitats, amb les fotos ja ens fem la idea però amb els videos ja és inmillorable.
Tot i que aquest trimestre ha sigut curtet heu fet molta feina i molt ben feta, només de veure els albums i veure com han aprés de ràpid a llegir ja ens fem una idea de que l'escola i els professors funcionen perfectament. Mereixeu tots un bon descans. Bones vacances i bona PASQUA a tots.

Anònim ha dit...

Bona Pasqua i felicitats per la feina.

Anònim ha dit...

Una vegada mes hem passat una molt bona estona repassant l'àlbum i coneixent detalls del tast de la macedònia.
I que es la Pasqua sense una bona Mona? Ara mateix ja estic impacient per saber quina pinta tindrà la nostra aquesta tarda.
Enhorabona per la feina feta i MOLT BONA PASQUA A TOTHOM!